ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ενοχλήσεις για Τοροσίδη και Πάντελιτς

Ενοχλήσεις για Τοροσίδη και Πάντελιτς

Βασίλης Τοροσίδης και Μάρκο Πάντελιτς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης (12/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με το ιατρικό τιμ να εκτιμά πως η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Με απογευματινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός συνέχισε και την Τετάρτη (12/12) την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο (15/12) ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τελευταίο για τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής, παίζοντας δίτερμα, υπό τις διαρκείς οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του. Παράλληλα, δούλεψαν στην τεχνική τους, κάνοντας ασκήσεις ελέγχου της μπάλας, αλλά και στην κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο.

Ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο αισθάνθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς και προφυλάχθηκε, κάνοντας θεραπεία. Ο Βασίλης Τοροσίδης ένιωσε μικροενοχλήσεις στο γόνατό του και υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία φάνηκε ότι έχει μαζέψει λίγο υγρό σε εκείνο το σημείο. Έκανε αγωγή και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου