ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων (videos)

 Δηλωσεις παικτων(videos)

15/12/2012

Λο: "Καλό για την ψυχολογία μας το νικηφόρο σερί"

Ο Λο τόνισε πως το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού κάνει καλό στην ψυχολογία της ομάδας, ενώ επεσήμανε πως στο TOP-16 όλοι οι αντίπαλοι των Πειραιωτών είναι δύσκολοι και ανταγωνιστικοί.
Ο Έισι Λο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και στις δηλώσεις του τόνισε πως το νικηφόρο σερί των Πειραιωτών κάνει καλό στην ψυχολογία των ερυθρολεύκων.

Ο Έισι Λο, σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρότι οι αντίπαλοί  μας είχαν ελάχιστες πιθανότητες να περάσουν μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Σημασία έχει ότι καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη και κοιτάζουμε τη συνέχεια.

Είναι καλό για την ψυχολογία μας ότι συνεχίσαμε το νικηφόρο σερί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό και να προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα γιατί το Top 16 θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές".

RedPlanet.gr - Δηλώσεις Λο στα αποδυτήρια από redplanetgr

Χάινς: "Ιδανικές συνθήκες για μπάσκετ στον Ολυμπιακό"

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού έως τώρα στην Ευρώπη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάιλ Χάινς, ενώ τόνισε πως οι συνθήκες στους ερυθρόλευκους για να παίξει κανείς μπάσκετ είναι ιδανικές.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΣΕΦ με σκορ 82-81 της Αρμάνι Μιλάνο και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση της διοργάνωσης πριν ριχτεί στη μάχη του Top - 16.

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού έως τώρα στην Ευρώπη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάιλ Χάινς, ενώ τόνισε πως οι συνθήκες στους ερυθρόλευκους για να παίξει κανείς μπάσκετ είναι ιδανικές.

"Νομίζω ότι παίζουμε πλέον καλό μπάσκετ. Δεν ξεκινήσαμε καλά στη διοργάνωση, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να δείξουμε αυτή την εικόνα σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της Ευρωλίγκας. Φυσικά και θα πρέπει να βελτιωθούμε, διότι νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα", τόνισε αρχικά μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Αμερικανός άσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους:

"Κάνω ό,τι μπορώ, δουλεύω σε υψηλό επίπεδο και σκέφτομαι μόνο πως θα βοηθάω την ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον. Μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, θα έλεγα ότι βρήκε τις ιδανικές συνθήκες για να παίξω μπάσκετ. Δεν θα έλεγα όχι να μείνω, αρκεί να καταλήξουν καλά οι συζητήσεις των δυο πλευρών".

Πρίντεζης: "Δύσκολο το Top-16"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως είναι σημαντικό να έχει διάρκεια ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του. Τι είπε για τους αντιπάλους της ομάδας στο Top-16.
Το μυαλό του Γιώργου Πρίντεζη τρέχει ήδη στο Top-16, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν στο τέλος του μήνα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο βασικός στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε και στην "παγίδα" του αποψινού ματς με την Αρμάνι, έναν αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους ερυθρόλευκους.

"Ας προσγειωθούμε λίγο. Μας είχε πει ο προπονητής μας ότι στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής πολλές ομάδες μπορεί να πέσουν θύματα έκπληξης. Παραλίγο και εμείς να την πατήσουμε σήμερα. Αλλά ευτυχώς καταφέραμε τουλάχιστον και κερδίσαμε. Πρέπει να μπούμε τώρα με σοβαρότητα στο Top 16 γιατί είναι μια εντελώς καινούργια υπόθεση και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από την αρχή. Μας είχε πει ο προπονητής μας πως χρειάζονται προσοχή αυτά τα παιχνίδια δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς φοβόταν μήπως μπούμε χαλαροί στο παιχνίδι, όπως και έγινε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιωθήκαμε στη συνέχεια και νικήσαμε. Είναι σημαντικό να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και αυτός είναι ο στόχος μας", δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα ο άσος του Ολυμπιακού

Αναφερόμενος στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε:

"Ο όμιλος μας είναι δύσκολος, δεν έχει τα φαβορί που έχει ο όμιλος του Παναθηναϊκού. Θα είναι ανταγωνιστικός. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στους οκτώ. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι για να έχουμε πλεονέκτημα στα προημιτελικά. Αλλά να είμαστε μέσα στις τέσσερις ομάδες που θα περάσουν και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Και οι δύο όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι πολύ δυνατοί. Το θέμα είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, να έχουμε διάρκεια και να διαχειριστούμε κάποιες πιθανές ήττες".

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Πρίντεζη:


RedPlanet.gr - Δηλώσεις Πρίντεζη από redplanetgr www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου