ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

O Mπουρούσης δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τους Αγγελόπουλους

O Mπουρούσης δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη από τους Αγγελόπουλους

Έκπληκτοι είναι στον Ολυμπιακό με την δήλωση του Μπουρούση περί συγνώμης, διότι ο Έλληνας σέντερ ουδέποτε θέλησε ή επεδίωξε να ζητήσει μία ντόμπρα συγνώμη από τους Αγγελόπουλους.
Σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού (2006-2011) και νυν της Αρμάνι Μιλάνο Τζινς, Γιάννης Μπουρούσης, αναφέρθηκε στην περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του στην οποία είχε εκφραστεί με άσχημους χαρακτηρισμούς για τους προέδρους της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος σέντερ δήλωσε: "Tότε έκανα λάθος, ζήτησα και συγγνώμη από τους Αγγελόπουλους. Ήμουν σε μια δύσκολη φάση και μου βγήκε κακή αντίδραση". Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όμως, όταν διάβασαν αυτή την τοποθέτηση του Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή... τρελάθηκαν!

Ο λόγος; Διότι ουδέποτε ο Γιάννης Μπουρούσης ζήτησε συγνώμη από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ποτέ δεν επιδίωξε να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να τους εκφράσει την μεταμέλεια του, είτε τηλεφωνικά, είτε σε τετ-α-τετ συνάντηση.

Ασχέτως το τι λέει ο παίκτης, ποτέ δεν θέλησε να δει από κοντά τους προέδρους του Ολυμπιακού ώστε να τους ζητήσει συγνώμη.

Το μόνο που τον ενδιέφερε μετά το γνωστό περιστατικό με τις ύβρεις του προς τους κ. Αγγελόπουλους, ήταν το να βρεθεί μία "χρυσή" τομή με την ομάδα ώστε να λύσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Ας μην βγαίνει, λοιπόν, ο 29χρονος σέντερ και παριστάνει το... καλό παιδί, διότι την "ευγνωμοσύνη" του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο την απέδειξε στην πράξη με τα λεγόμενα του και με τα όσα είπε δια τηλεφώνου με "υψηλή προσωπικότητα" του παρασκηνίου στην χώρα μας.

Στην γνωστή τηλεφωνική συνομιλία του έλεγε "κύριο" ένα άτομο που καταζητείτο για σοβαρά εγκλήματα και χαρακτήρισε "βλάκες" τους ανθρώπους που τον έκαναν δισεκατομμυριούχο! Αλλά από αχάριστους, τι να περιμένεις; Και εντάξει, πέρασε το θέμα και έχει λήξει. Όχι όμως να βγαίνει και να λέει πως ζήτησε συγνώμη από τους Αγγελόπουλους. Διότι αυτό δεν συνέβη ποτέ!

Και επειδή ορισμένοι μπορεί να στραφείτε στην τότε ανακοίνωση του Γιάννη Μπουρούση, σε αυτή είχε αναφέρει το εξής: "Ωστόσο, θεωρώ τίμιο και σωστό να ζητήσω συγνώμη, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εθίγησαν". Ποιοι είναι οι κάποιοι; Κάποιοι τυχαίοι; Το να εκφράζεις την μεταμέλεια σου μέσω μίας ψυχρής ανακοίνωσης, δίχως να μιλάς ξεκάθαρα στους ανθρώπους που αναφέρεσαι (λες και δεν καταλάβαμε...), αφήνοντας και ένα ενδεχόμενο ανοιχτό μήπως και δεν... θίχτηκαν (έλα μωρέ, σιγά, βλάκες τους είπε), τότε θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον κουτός ώστε να θεωρείς πως ζήτησες μία τίμια συγνώμη.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, λοιπόν, μία ντόμπρα συγνώμη από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο δεν ζήτησε ποτέ! Ούτε θέλησε να επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά, ούτε επιδίωξε ποτέ να τους μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Απλά, έλυσε το συμβόλαιο του, πήρε τα λεφτά του και έφυγε!

Το αν έχει προσφέρει αγωνιστικά ο Γιάννης Μπουρούσης στον Ολυμπιακό είναι άλλο θέμα. Σαφώς και έχει προσφέρει και κανείς δεν το ξεχνάει. Αναφερόμαστε όμως καθαρά στην συμπεριφορά του απέναντι στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, η οποία ήταν απαράδεκτη! Και είναι υπερβολή να βγαίνει και να παριστάνει το... άγιο παιδί και να μιλάει για συγνώμες, από την στιγμή που ουδέποτε το έκανε πράξη όπως αρμόζει στους προέδρους της πειραϊκής ΚΑΕ, στους ανθρώπους που του έφτιαξαν την καριέρα, στους ανθρώπους που τον έκαναν πλούσιο!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου