ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Γιακουμή: "Τιμή μας"

Γιακουμή: "Τιμή μας"

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνουν οι ερυθρόλευκοι και το φιλικό παιχνίδι στα Ιωάννινα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "giga FM" Ιωαννίνων, παραχώρησε η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Δήμητρα Γιακούμη για το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Γιάννινα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ:

"Είναι ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΕΑΠ Ιωαννίνων. Η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση να συμμετάσχουμε σε αυτή την αναμέτρηση.
 
Είναι  μεγάλη μας χαρά και αποτελεί τιμή που θα αγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι γι’ αυτό το σκοπό. Από ότι γνωρίζω στα Γιάννινα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρεθώ στην πανέμορφη αυτή πόλη, γιατί είναι ένας προορισμός που μου αρέσει πολύ.

Πρέπει όλοι να στηρίξουν αυτά τα παιδιά και ο κόσμος να έρθει στις 13 Φεβρουαρίου στο γήπεδο να βοηθήσει. Θα χαρούμε ακόμη περισσότερο εάν γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά που είναι οι μεγάλοι νικητές της ζωής", τόνισε χαρακτηριστικά η αρχηγός του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου