ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Στορκ, Βουτσιώτης, Γκίνο και ο τραυματίας Ρουγκάλας για την μεγάλη νίκη - πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το NextGen Series.
Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 1-0 της αντίστοιχης της Αθλέτικ Μπιλμπάο, το βράδυ της Τετάρτης (12/12) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους και μαζί την πρόκριση για την φάση των "16" του NextGen Series!

Διαβάστε τι δήλωσαν ο Μπερντ Στορκ, οι Βουτσιώτης, Γκίνο και ο τραυματίας Ρουγκάλας στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Βουτσιώτης: "Το πάθος μας οδήγησε στη νίκη"

"Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι, δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματά μας. Ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο για να μας δει. Δείξαμε μεγαλύτερο πάθος από την Μπιλμπάο και αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας που μας οδήγησε στη νίκη", τόνισε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το που φτάνουν οι βλέψεις των ερυθρολεύκων στην διοργάνωση: "Μέχρι και τον τελικό", απάντησε χαρακτηριστικά.

Γκίνο: "Είναι απίστευτο αυτό που καταφέραμε"

"Τα λόγια πραγματικά δεν βγαίνουν από μέσα μου. Η χαρά είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Είναι απίστευτο αυτό που καταφέραμε και πιστεύω ότι το αξίζαμε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν μαζί μας και μας στήριξε".

Ρουγκάλας: "Θα φτάσουμε σίγουρα μέχρι τους "8". Μετά όλα παίζουν..."

"Εγώ ειδικά απέξω πιστεύω ότι είχα περισσότερο άγχος. Είχα αγωνία, γιατί αυτή η ομάδα έπρεπε να προκριθεί. Κάναμε κάτι καλό απόψε γιατί πολύ απλά το αξίζαμε. Χωρίς τη νίκη θα βγαίναμε τελευταίοι, κάτι που δεν μας ταίριαζε βάσει εμφανίσεων σε καμία περίπτωση. Είμαι βέβαιος ότι θα φθάσουμε τουλάχιστον μέχρι τους "8". Από εκεί και πέρα όλα παίζουν. Είναι φυσικά και θέμα τύχης".

Στορκ: "Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ"

"Μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και μέχρι τους "8" της διοργάνωσης". Μετά το πρώτο ματς στην Ισπανία που χάσαμε με 4-0 κανείς δεν περίμενε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη, αλλά είμαστε ένα καλό σύνολο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου