ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η επιστροφή του Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ

Η επιστροφή του Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ

Δείτε στο βίντεο την επιστροφή του Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ, ώστε να βραβευτεί. Η συνάντηση του μετά από καιρό με παίκτες και διοίκηση, οι οποίοι όλοι μαζί οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να βραβευτεί στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ, τόσο για τον κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα για το 2012, όσο και για το ότι αποτέλεσε μέλος της καλύτερης ομάδας μέσα στην χρονιά στην χώρα μας.

Ο 69χρονος τεχνικός μέσα στο 2012, όντας προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, οδήγησε μαεστρικά τους ερυθρόλευκους στην κορυφή, καθώς οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν υπερήφανα Πρωταθλητές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ήταν ο προπονητής των ερυθρολεύκων και στις δύο φορές που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να χαιρετήσει φίλους και γνωστούς.

Ο Ντούντα χαιρέτησε σε πολύ καλό κλίμα όλους τους παίκτες του με τους οποίους μέσα στο 2012 αναδείχθηκαν μαζί Πρωταθλητές, ενώ το ίδιο συνέβη και με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε θερμή χειραψία με τους τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα. Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός ήταν ευδιάθετος και συγκινημένος με την επιστροφή του στο ΣΕΦ, όχι μόνο για τα βραβεία που κέρδισε, αλλά και για το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να μιλήσει, να δει και να τα πει ξανά από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά τους! 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος... από bouklesto18

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου