ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η ερυθρόλευκη οικογενεια γιορταζει...

Η ερυθρόλευκη οικογενεια γιορταζει...

30/12/2012

Σε άκρως οικογενειακό κλίμα και με γιορτινή διάθεση δείπνησαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του Ολυμπιακού. Τι ευχήθηκε η διοίκηση των Πειραιωτών.
Το καλό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό φάνηκε και το Σάββατο το βράδυ, όταν η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
 
Το κλίμα ήταν άκρως ευχάριστο, δεν έλειψαν τα "πηγαδάκια" και τα πειράγματα, ενώ όλη η ομάδα του Ολυμπιακού ήρθε πιο κοντά για λίγες ώρες. Ήταν άλλωστε μια λαμπρή ευκαιρία, αυτές τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.
Άπαντες ήταν παρόντες από τους παίκτες και τον προπονητική επιτελείο, ενώ την διοίκηση εκπροσώπησανμ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε., κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του συλλόγου, κ. Κώστας Βερνίκος, αλλά και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.
 
Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 21:00 στο ανανεωμένο V'Ammos και αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν μαζί τους τις συζύγους τους.
Από την πλευρά της, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση ευχήθηκε καλές γιορτές στην ομάδα και μια καλή χρονιά με υγεία και το νταμπλ που θα έχει ως αποτέλεσμα το 4ο αστέρι στην φανέλα.
 
Το τραπέζι δεν κράτησε πολύ, αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν προπόνηση την Κυριακή το πρωί και έπρεπε να τηρηθεί το αθλητικό ωράριο. Γιορτές, γιορτές, αλλά προέχει η ομάδα.
Δείτε φωτογραφίες



ALEX WEB RADIO/TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου