ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πυροβολούν και... τρομοκρατούν! (video)

Πυροβολούν και... τρομοκρατούν! (video)

31/12/2012

Πυροβολούν και... τρομοκρατούν! (video)
Μιλάμε για πραγματικά "κανόνια". Για δυο επιθετικούς, που ξέρουν να βάλουν γκολ με πολλούς τρόπους. Και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αυτό πάει να πει επιθετικός. Ο Κώστας Μήτρογλου με τον Ραφίκ τζιμπούρ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο Έλληνας στράικερ έχει σημειώσει 5 γκολ, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κι ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς βασικός. Παράλληλα κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκόραρε 4 φορές.
Απο την άλλη πλευρά ο Ραφίκ Τζιμπούρ, έχει σκοράρει 12 τέρματα, σε αυτά τα 15 παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο "τρομοκράτης" δείχνει και φέτος τις εξαιρετικές του ικανότητες καθοδηγώντας και την κούρσα, στον πίνακα των σκόρερ στην Σούπερ Λιγκ.
Και οι δυο συνολικά έχουν πετύχει τα 17 απο τα συνολικά 35 γκολ, που έχει βάλει, μέχρι στιγμής, ο Θρύλος, στο πρωτάθλημα. Η συμβολή τους, στον δρόμο προς την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, είναι σημαντική. Παράλληλα και οι δυο είναι αυτοί που έχουν πάρει πάνω τους και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες.
Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, έχει μέχρι στιγμής 212 τελικές προσπάθειες, στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει. Ο Αλγερινός έχει πάρει πάνω του τις 33 ενώ ο Μητρο-γκολ έχει δυο περισσότερες.
Δείτε και ένα video, απο μερικά γκολ που έχουν πετύχει φέτος, τόσο ο "πιστολέρο", όσο και ο "τρομοκράτης", φτιαγμένο απο έναν απο εσάς...


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου