ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

«Δεμένοι» Μανωλάς - Μήτρογλου

«Δεμένοι» Μανωλάς - Μήτρογλου

31/12/2012
 Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Μανωλά και τον Κώστα Μήτρογλου, όπως τονίζεται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Δεμένοι» Μανωλάς - Μήτρογλου
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές φέρονται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων του εξωτερικού, όμως δεν έχει φτάσει καμία προσφορά στα γραφεία των Πειραιωτών.

Ο 21χρονος στόπερ φημολογείται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σάλκε, της Λεβερκούζεν και της… Μπάγερν Μονάχου, ενώ για τον «πιστολέρο» έχουν ασχοληθεί η Μπεσίκτας και κάποιες ομάδες από Γερμανία-Αγγλία.

Σε κάθε περίπτωση, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν ότι οι δύο παίκτες είναι υπό παρακολούθηση και υπογραμμίζουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κανένας σε επαφή μαζί τους για τις περιπτώσεις τους.

Οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μανωλάς και ο Μήτρογλου είναι δεμένοι με πολυετή συμβόλαια και έχουν τοποθετηθεί υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης, αφού από την αρχή η διοίκηση είχε πιστέψει στο ταλέντο τους.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο δεύτερος να κληθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Οι υπόλοιπες ανανεώσεις…

Όσον αφορά αυτό το ζήτημα, στο Λιμάνι επικρατεί αισιοδοξία ότι θα υπογράψει ο Ραφίκ Τζεμπούρ και τον νέο χρόνο θα γίνει σχετική συζήτηση με τον Βασίλη Τοροσίδη, ώστε να πειστεί για να παραμείνει στην ομάδα.

Επίσης, θα ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τον Ρόι Κάρολ για την ανανέωση για ένα έτος του δικού του συμβολαίου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου