ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Κοντρέρας: «Μέσα σε όλους τους στόχους μας»

Κοντρέρας: «Μέσα σε όλους τους στόχους μας»

07/01/2013
 Την επιθυμία να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει ο Ολυμπιακός και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Κοντρέρας: «Μέσα σε όλους τους στόχους μας»
Ανυπόμονος για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε Μέσο της Χιλής.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ξεχωριστή χρονιά για τον ίδιο το 2013 τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά. Ακόμη, ο 35χρονος Χιλιανός αναφέρθηκε στον πειραϊκό σύλλογο, δηλώνοντας πως είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έχοντας προβάδισμα στο πρωτάθλημα.

«Έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι την γέννηση του τρίτου παιδιού μου. Με την γυναίκα μου είμαστε ιδιαίτερα ανυπόμονοι και ενθουσιασμένοι για το γεγονός, ειδικότερα γιατί αποφασίσαμε να γεννηθεί στην Ελλάδα, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να ταξιδέψουμε πίσω στη Χιλή στις αρχές του χρόνου. Το 2013 είναι ξεχωριστό για εμένα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για αυτά που ζω, τόσο όσον αφορά την οικογένεια μου, όσο και επαγγελματικά.

Η σεζόν στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως η περασμένη μου σεζόν με την Κόλο-Κόλο, που παρά τα κάποια προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισα, έπαιζα αρκετά συχνά. Με τον Ολυμπιακό είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ο μεγάλος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έχουμε ένα πλεονέκτημα και ελπίζουμε αυτό το προβάδισμα να το διατηρήσουμε έως το τέλος
».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου