ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ξεφτίλα του Γιάννη και των... αντικειμενικών ΜΜΕ (audio)

Η ξεφτίλα του Γιάννη και των... αντικειμενικών ΜΜΕ (audio)


18/05/2013
 Η ξεφτίλα του Γιάννη και των... αντικειμενικών ΜΜΕ (audio)
Και τι δεν είπε ο Γιάννης Αλαφούζος το βράδυ της Παρασκευής. Παρόλα αυτά, τα... αντικειμενικά ΜΜΕ τα έκρυψαν με "χειρουργικό" τρόπο. Ξεφτιλίστηκε ο Γιάννης, ξεφτιλίστηκαν και οι… αντικειμενικοί που τα έκαναν γαργάρα!
Μικρές αναφορές στη συνέντευξή του και κυρίως για το γήπεδο, το θέμα Νταμπίζα και τον Βαρδινογιάννη, αλλά από τα αισχρά μπινελίκια του.... τίποτα! Λίγα πράγματα. Ο ΟΧΕΤΟΣ και οι άβολες στιγμές του κρύφτηκαν από τα κείμενα τους. Τεχνηέντως!
Για το "ήθος" του, οι παναγίες που έριξε, οι ύβρεις και άλλα πολλά...μα πάρα πολλά, δεν διαβάσαμε ΤΙΠΟΤΑ από τους "αντικειμενικούς". Έγινε βλέπετε η γαργάρα συνήθεια τους, όταν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό.
Ρωτάτε γιατί; Όλοι καταλαβαίνουν γιατί. Επιπλέον, όμως, μπορούν όλοι να αντιληφθούν ποιοι γράφουν την αλήθεια και ποιοι όχι. Γεμίσαμε από... αντικειμενικά ΜΜΕ που έχουν συγκεκριμένη στάση και δεν παρουσιάσουν όλα τα γεγονότα, όταν το θέμα είναι η ομάδα του Αλαφούζου και ο ίδιος!
Εδώ θα ακούσετε ορισμένα αποσπάσματα από τη συζήτηση του Γιάννη με τους οπαδούς της ομάδας του. Ένα.... ορεκτικό με τις πιο «καυτές» ατάκες αποτελούν τα παρακάτω ηχητικά. Στη συνέχεια θα υπάρξει και όλο το τρίωρο, αν χρειαστεί.

 Εδώ λοιπόν μιλάμε για τα ηχητικά ντοκουμέντα και όχι...μεταφορές! Πάμε λοιπόν:

Ακούστε εδώ πώς ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ και αποχαρακτηρίστηκε ως 'πράσινο" ο χώρος της Λεωφόρου για να έχει γήπεδο ο Παναθηναϊκός! Αυτό παραδέχεται ο Yiannis:
Εδώ το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ του Αλαφούζου, όταν του λένε την αλήθεια για το πώς έσωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ολυμπιακό. Ακούστε πώς ΠΑΓΩΝΕΙ:
Και ξεκινά εδώ τα μπινελίκια, το ηθικό αυτό στοιχείο...ακούστε τι λέει όταν του μιλούν για τον Νταμπίζα...μιλάμε για ΤΕΡΑΣ ψυχραιμίας και σεμνού λόγου:
 Ούτε η Παναγία δε γλύτωσε από το στόμα του Yiannis...πού να τολμήσουν να το γράψουν αυτό οι αντικειμενικοί; Θα ...κόψει η μπεσαμέλ! Εδώ όμως το ντοκουμέντο υπάρχει. Ακούστε λοιπόν για να τελειώνουμε. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ:
Τελευταίο, αφήσαμε το...highlight: "Με το twitter δε γαμάει κανείς!". Φράση που τρίβουν οι ΙΔΙΟΙ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα μούτρα του Yiannis, για το απίστευτο γέλιο που ρίχνουμε όλοι με τα "τιτιβίσματα" του! All-time classic...δικό σας:
Αλλά είπαμε, οι αντικειμενικοί ούτε άκουσαν, ούτε έγραψαν...

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου