ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

«Καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

«Καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

18/05/2013
 Κορυφαίο παίκτη στην Ευρώπη χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Βασίλη Σπανούλη o Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας στην εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ.

«Καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη ο Σπανούλης»
Στον Βασίλη Σπανούλη υποκλίθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο σέντερ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του κορυφαίο στην Ευρώπη στην εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ και τον Τόλη Κοτζιά.

Ακόμη δήλωσε πως θα είναι έτοιμος για τους τελικούς της Α1, όπου περιμένει να γίνει μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για:

-την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Δώσαμε το δικαίωμα να μας αμφισβητήσουν λόγω των σκαμπανεβασμάτων που είχαμε στη διάρκεια της σεζόν, αλλά δώσαμε τις απαντήσεις μας. Φορμαριστήκαμε στο Final 4 και φτάσαμε στον τίτλο. Είναι λογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση μιας ομάδας γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Οι καλές ομάδες δεν πρέπει να είναι από την αρχή στο 100%. Εμείς έχουμε φτάσει τώρα να παίζουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως στους τελικούς μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

-τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης ξέρει τι πρέπει να κάνει ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει».

-τα επινίκια: «Αυτά που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου ήταν λίγα μπροστά σε αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια με το μπουγέλο. Ήταν σαν να είχε γίνει πόλεμος. Οι πιο σοβαροί είναι ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου. Ο Σλούκας φαίνεται έτσι, αλλά είναι σιγανοπαπαδιά».

-το πότε επιστρέφει στη δράση: «Είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο, χρειαζόταν ένας καθαρισμός κι έπρεπε να γίνει αυτή η επέμβαση. Τώρα έχω αρχίσει προπονήσεις και ετοιμάζομαι για τους τελικούς».

-τους τελικούς της Α1: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι αξιόμαχος, έχει πάρει και κάποιους καινούριους παίκτες. Για μένα δεν θα ήθελα μια ομάδα να αλλάζει παίκτες τέτοια στιγμή. Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, γιατί χαλάνε την ισορροπία της ομάδας».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου