ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Λες ναχει αρχισει να σκεφτεται το...μελλον του?

Λες ναχει αρχισει να σκεφτεται το...μελλον του?

19/05/2013 

Πολλα εχουν δει τα ματακια μας, γιατι να μην συνεβαινε και αυτο?Ισως...λεω ισως να εχει στο πισω μερος του μυαλου του ο Διαμαντιδης να την κανει σιγα-σιγα με φορα για το μεγαλο λιμανι...να μου πεις πεις περιμενε ποτε κανεις οτι ο...Σπανουλης και ο Περπερογλου αλλα και ο Σερμαντινι θα ερχοταν στον Ολυμπιακο? ας μην ξεχασουμε και τις αντιδρασεις του κοσμου του Ολυμπιακου στο ακουσμα των ερχομων τους στο λιμανι...Αν λεω αν, συνεβαινε κατι τετοιο το ιδιο θα γινοταν και παλι, και αν αρχιζε ομως να βγαζει ματια ολοι σιγα-σιγα θα τον δεχονταν,σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο γιατι και εχει πει πολλα και εχει κανει κινησεις που ο κοσμος του Θρυλου δεν ξεχνα σε αντιθεση με τον Σπανουλη και τον Περπερογλου,αλλα να υπενθυμισω στους παλιους και να διδαξω στους νεωτερους οτι πριν γινουν μεταγραφη ολοι αυτοι στον Παναθηναικο παιζοταν για Ολυμπιακο επι Κοκκαλη αλλα δεν εγινε ποτε για αλλους λογους που ολοι ξερουμε...

Δεν παιρνω κανενος το μερος παντως εαν και εφοσον ισχυσει καποιο τετοιο σεναριο γιατι απλα και μονο το μυαλο μου το σκεφτηκε , βλεπεις ειναι και η πρωτυη φορα που ακουμε και καλα λογια για τον Ολυμπιακο απο τον Διαμαντιδη, και αυτο μου κινησε την...περιεργεια.

Ιδωμεν...

Διαμαντίδης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Euroleague

18/05/2013

Με τη λήξη του αγώνα της Πυλαίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να τονίζει πως στόχος των πρασίνων είναι να βελτιωθούν στα πλέι οφ και να φτάσουν στους τελικούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Μήτσος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ επανάλαβε πως το κεφάλαιο Εθνική έχει κλείσει για τον ίδιο...

Αρχικά ο Διαμαντίδης υποστήριξε σε ερώτηση για τη συνέχεια των πλέι οφ:

"Σίγουρα το πρώτο κομμάτι ολοκληρώθηκε έχουμε καταλάβει την δεύτερη θέση, θα βρεθούμε κόντρα στον Ίκαρο και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτά τα πάιχνίδια να βελτιωθούμε και άλλο και να φτάσουμε στους τελικούς".
Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του το Σάββατο το πρωί σε καμπ νεαρών παιδιών είπε:

"
Σήμερα είχα την χαρά και την ευκαιρία να δω αυτά τα παιδιά. Ήταν πολύ όμορφα και εύχομαι να πάνε ακόμα περισσότερα στο μέλλον".
Όλος ο κόσμος περιμένει να σε δει με τη φανέλα της Εθνικής και πάλι έχεις να πεις κάτι για αυτό;

"Εγώ έχω κάνει δηλώσεις για το θέμα της Εθνικής και δεν θέλω να αναφερθώ άλλο σε αυτό. Έχει κλείσει για μένα το κεφάλαιο". 
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Euroleague σημαίνει κάτι αυτό για το ελληνικό μπάσκετ;

"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Euroleague. Αυτό δείχνει ότι οι Ελληνικές ομάδες παρά την κρίση παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου