ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κλωτσιες σε Κλάους και Σάλπι (video)

Κλωτσιες σε Σάλπι εβαλε τα κλαματα ο Κλάους(video)

20/05/2013

Πάνω από 500 φίλοι του «δικεφάλου» βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και φώναξαν συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, ζητώντας από τον Ιβάν Σαββίδη να… πάρει κεφάλια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άφησαν στην απέξω την ΠΑΕ, καθώς φώναζαν «ΠΑΟΚ ολέ γαμ… η ΠΑΕ», ένα σύνθημα που προστέθηκε και στο πανό για πολιτικούς που υπήρξε και που δείχνει πως τα πράγματα μόνο καλά δεν είναι στον «δικέφαλο». Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν το «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ…», ενώ συνολικά οι περισσότεροι έλεγαν να μην μείνει κανείς και ο ιδιοκτήτης να φτιάξει μια νέα ομάδα.
Επίσης, μόλις οι Ιτάνζ, Ρομπέρ, Καμαρά και Ολίσε πήγαν να φύγουν, δέχθηκαν ένα μπουκάλι νερό και αναμμένα τσιγάρα. Οι φίλοι του «δικεφάλου» κινήθηκαν εναντίον τους και υπήρξε επέμβαση από αστυνομία και σεκιούριτι για να τους απωθήσει. Για λίγα λεπτά υπήρξαν κάποιες μικροσυμπλοκές, χωρίς ευτυχώς να δοθεί συνέχεια.

Μόλις ο Κλάους βγήκε μαζί με τους Φωτάκη και Σαλπιγγίδη οι οπαδοί του «δικεφάλου» άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, όπως και τους υπόλοιπους δύο έντονα. Ο νεαρός επιθετικός μάλιστα δεν άντεξε και δάκρυσε, όταν τον περικύκλωσαν οι φίλοι της ομάδας και του φώναζαν για την απόδοσή του, όχι μόνο στο ματς αυτό, αλλά και στα προηγούμενα.
 Το «πέσιμο» σε Κλάους και Σάλπι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Τελευταίος βγήκε από τα αποδυτήρια ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός μαζί με τους Λίνο και Χακόμπο που χειροκροτήθηκαν, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να δείχνουν με τον τρόπο αυτό πως όταν βλέπουν παίκτες να προσπαθούν τους λένε και τα μπράβο που τους ανήκουν.
Πέρα από τις αποδοκιμασίες και τα παράπονα, κάποιοι κλώτσησαν και το αυτοκίνητο το Σαλπιγγίδη κατά την αναχώρησή του από το γηπεδο!


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απογοητευμένοι από την ήττα από τον ΠΑΣ, συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές.

Αυτοί που τα... άκουσαν πιο πολύ, ήταν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Δείτε τι έγινε κατά την έξοδό τους στα δύο βίντεο από το thesstoday.gr:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου