ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Με «Κάρα» για την πρόκριση

Με «Κάρα» για την πρόκριση

18/11/2013

Με «Κάρα» για την πρόκριση
 Με τον αρχηγό της στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο… δεύτερο ημίχρονο του «τελικού» κόντρα στη Ρουμανία, την Τρίτη στις 21:00, στο Βουκουρέστι.
Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της ρεβάνς με τους Ρουμάνους. Ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει. Όλα δείχνουν λοιπόν ή για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει την πεπατημένη.
Μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα θα είναι η χρησιμοποίηση του Γιώργου Καραγκούνη στη θέση του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής -εκτός απροόπτου- θα επιλέξει τον αρχηγό της Εθνικής λόγω της εμπειρίας του σε τέτοιου είδους αγώνες και έτσι ο Ανδρέας Σάμαρης θα μείνει στον πάγκο.

130 συμμετοχές και συνεχίζει…

Ο άσος της Φούλαμ που έχει παίξει αμέτρητα ματς υψηλής σημασίας στην καριέρα του, δείχνει σε καλή κατάσταση και έτοιμος για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην πορεία μέχρι τη Βραζιλία. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης έχει φτάσει τις 130 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, πετυχαίνοντας 10 γκολ και ο μεγάλος στόχος του είναι να κλείσει την πορεία του στη «γαλανόλευκη» με τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το προσεχές καλοκαίρι.

Πιθανή ενδεκάδα

Την εστία της «γαλανόλευκης» θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης, τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας, αριστέρα στην άμυνα ο Χοσέ Χολέμπας και δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Καραγκούνης, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γιώργο Σαμαρά (αριστερά), Δημήτρη Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή.

Τι είπε ο Σάντος

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε και ομιλία του Φερνάντο Σάντος με παρατηρήσεις και επισημάνσεις στην ανάλυση του παιχνιδιού της Παρασκευής. Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το πρώτο ματς, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κριθεί η πρόκριση. «Οι Ρουμάνοι θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και θα μας πιέσουν. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από το ξεκίνημα. Να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πάρει την κατοχή της».

Στη διάρκεια της ημέρας, ο 59χρονος τεχνικός είχε τετ α τετ με αρκετούς από τους διεθνείς, δείγμα της συγκέντρωσης που υπάρχει στο στρατόπεδο της Εθνικής για τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11:00 με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Στις 17:15 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος και στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου