ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Υποκλιση της Παρι στην μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου

Υποκλιση της Παρι στην μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου

23/11/2013

Η μυθική τροπαιοθήκη του Θρύλου!
Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε στο δρόμο του Θρύλου τις Μπενφίκα, Άντερλεχτ και Παρί Σεν Ζερμέν. Την προσεχή Τετάρτη ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Παρίσι κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Οι Παριζιάνοι μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα τους κάνουν τα σχετικά αφιερώματα παρουσίασης των τριών αντιπάλων τους, στον όμιλο. Και σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, υποκλίνονται στο μεγαλείο του βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κι όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Με παίκτες στο παρελθόν όπως οι Γιάγια Τουρέ, Ριβάλντο και Ζάχοβιτς, αλλά και με ένα τιμητικό παλμαρέ που περιλαμβάνει 40 πρωταθλήματα και 26 Κύπελλο Ελλάδας, το μόνο που τους λείπει από την μυθική τροπαιοθήκη του συλλόγου είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο δυναμικό τους αρκετούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο Σαμπιονά όπως οι Αμπντούν, Πάντελιτς, Κοντρέρας, Μετζανί, Μασάντο και Σαβιόλα».
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως οι Γάλλοι πήραν το ρόστερ το καλοκαίρι πριν υπάρξουν ορισμένες αποχωρήσεις «ερυθρόλευκων» παικτών από το Λιμάνι. Κι αυτό είναι ορατό και με το ρόστερ του Ολυμπιακού που υπάρχει στο σάιτ της Παρί Σεν Ζερμέν.
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου