ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τέλος τα εισιτήρια για το Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός

Τέλος τα εισιτήρια για το Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός

21/11/2013

"Φτερά" έκαναν τα 1750 εισιτήρια που είχε στην κατοχή του ο Ολυμπιακός, για το εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (Τετάρτη 27/11, 21:45).
Μετά τις Βρυξέλλες, τη Λισσαβόνα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για μία ακόμα παράσταση στις εξέδρες του "Παρκ ντε Πρενς"!

Όπως ανακοίνωσε ο πειραϊκός σύλλογος την Τετάρτη (20/11), εξαντλήθηκαν τα 1750 εισιτήρια που έδωσε η Παρί Σεν-Ζερμέν στον Ολυμπιακό για τον αγώνα των δύο ομάδων, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (27/11) στην έδρα της Πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Και στο Παρίσι, λοιπόν, η ομάδα θα έχει την υποστήριξη του 12ου παίκτη της, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League. Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός ήθελε περισσότερα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, αλλά η γαλλική Αστυνομία ήταν αντίθετη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27.11.2013 στο Παρκ ντε Πρενς και ώρα 21:45 έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου