ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Βαρούχας:Η κριτικη της διαιτησιας του Μουντιαλ

Βαρούχας:Η κριτικη της διαιτησιας του Μουντιαλ

 

«Άριστος ο Μάζιτς»

20/11/2013
 Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Μίλοραντ Μάζιτς στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία, κάτι που δεν ισχύει για τον διαιτητή του Γαλλία-Ουκρανία, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα

«Άριστος ο Μάζιτς»
Άριστο χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τον Μίλοραντ Μάζιτς, ο οποίος σφύριξε τον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας στην έδρα της Ρουμανίας.

Επίσης, στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Νταμίρ Σκόμινα στον αγώνα της Γαλλίας με την Ουκρανία, στο οποίο είδε πέναλτι και στο τρίτο γκολ των «τρικολόρ».

Για τη διαιτησία του Ρουμανία-Ελλάδα

«Ο Σέρβος διαιτητής ήταν πολύ καλός. Κατ’ αρχάς το γκολ του Μήτρογλου είναι κανονικό, όμως πρέπει να πούμε πόσο τέλεια είναι η υποδοχή του Μήτρογλου. Είναι κλασικός σέντερ φορ. Ο Βαλβέρδε τον έβαλε στον σωστό δρόμο. Είχε εντοπίσει τις αδυναμίες του και για αυτό τον λόγο τον έστειλε δανεικό σε Πανιώνιο και Ατρόμητο για να τις βελτιώσεις και να γίνει καλύτερος. Από εκεί και πέρα, όλοι οι διεθνείς ήταν καλοί και άξιζαν να πάρουν αυτή την πρόκριση. Υπάρχει ένα πέναλτι με τον Σαλπιγγίδη, αφού το χέρι είναι σε προέκταση. Το άλλο του Χολέμπας, πάει στο σώμα και μετά στο χέρι. Ο Σέρβος ήταν άριστος και δεν έκανε το παραμικρό λάθος»

Και εκείνη του Γαλλία-Ουκρανία

«Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο δεύτερο γκολ των Γάλλων. Στα χάιλαϊτς που είδα, επίσης, ότι το τρίτο γκολ της Γαλλίας, ξεκινάει από φάση οφσάιντ, κάτι που δεν είδε ο Σλοβένος (Νταμίρ Σκόμινα)».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου