ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Super League: To pre game της 12ης αγωνιστικής

Super League: To pre game της 12ης αγωνιστικής

 23/11/2013

Η διακοπη τελειωσε λογω των προκριματικων αγωνων μπαραζ για την προκριση στο Μουντιαλ 2014 οπου η Εθνικη μας ομαδα με μια νικη και μια ισοπαλια με την Ρουμανια πηρα το εισητηριο για την Βραζιλια , και πλεον ηρθε η ωρα να συνεχιστει ο ανταγωνισμος στην Super League.

Δυνατες αναμετρησεις με βαθμολογικη σημασια και ενα ντερμπυ...το ντερμπυ της Θεσσαλονικης ειναι τα κυρια στοιχεια που ενδιαφερουν το Ελληνικο φιλαθλο κοινο .

 

Σαλπιγγίδης

Δειτε το αγωνιστικο προγραμμα και...θα καταλαβετε. 

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Απόλλων-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Βέροια τα άλλα ματς της ημέρας.

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός…
Στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων επιστρέφουν σήμερα οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από την διακοπή δύο εβδομάδων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται πριν από τα Χριστούγεννα και τον δεύτερο να ξεκινά στις 4-6 Ιανουαρίου.

Στο… παρόν, τώρα, σήμερα διεξάγονται τρεις αγώνες για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, τα οποία μπορούμε κάλλιστα να πούμε πως καλύπτουν όλα τα γούστα.

Στο «καλύτερο» ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό. Οι Πειραιώτες έχουν την Τετάρτη τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, όμως θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη». Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμό και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως μας έχουν συνηθίσει τη φετινή σεζόν.

Στις 15:00, ο Απόλλων υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή «μάχη» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δύο ώρες αργότερα, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από δύο σερί γκέλες, ενώ οι Ημαθιώτες θέλουν να… ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 19:30 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1

Το ποινολόγιο της 12ης αγωνιστικής

Αστέρας Τρίπολης: Εντό
Βέροια: Γεωργιάδης
Λεβαδειακός: Κονέ
Παναθηναϊκός: Κλωναρίδης
Πανθρακικός: Εμπόου, Λαδάκης, Σέρεμετ
Πανιώνιος: Αραβίδης
Πλατανιάς: Ζουμπουλάκης
Ξάνθη: Χοσέμι

Στατιστικά Superleague

Νίκες γηπεδούχων: 50 (50,51%)
Ισοπαλίες: 28 (28,28%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 21 (21,21%)
-------------------------------------
Under 2,5 γκολ: 57 (57,58%)
Over 2,5 γκολ: 42 (42,42%)
-------------------------------------
Γκολ γηπεδούχων: 151 (60,89%)
Γκολ φιλοξενούμενων: 97 (39,11%)

Προϊστορία αναμετρήσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11
ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. 15:00 NS2
Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας την περσινή σεζόν, με τον Απόλλωνα να παίρνει την πρόκριση. Τα πράγματα εντός είναι μοιρασμένα, αν και πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω, με τον Απόλλωνα να μετρά 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τα under είναι πιο πολλά από τα over, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως συνήθως σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS1
Εξαιρετική παράδοση για τον Ατρόμητο. Μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στην έδρα του η οποία ήρθε την περσινή σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου μετρά δυο κοντινές εντυπωσιακές νίκες με 4-0 και 7-2! Γενικότερα στα μεταξύ τους ματς έχουμε πολλά over. Πάντως στο περσινό 2-2 στην Βέροια τα τρία γκολ πέτυχαν παίκτες της Βέροιας (ένα απίστευτο αυτογκόλ ο Γεωργέας) και το άλλο ο Καραμάνος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2
Το απόλυτο μετρά ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή. Τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Γενικότερα στα 8 μεταξύ τους ματς ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει. Μάλιστα τα μισά από αυτά ήρθαν όβερ. Εκτός έδρας όμως όβερ (πάνω από 2.5 γκολ) ήρθαν τα 3 από τα 4 παιχνίδια. Το σκορ 0-2 εμφανίζεται συχνά. Ο Μήτρογλου πέρσι για το Κύπελλο σκόραρε και τα δυο γκολ στην Κομοτηνή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2
Εξαιρετική παράδοση για τον Παναθηναϊκό εντός. Μετρά 18 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες. Τελευταία νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων ήταν για το Κύπελλο το μακρινό 1989! Οι πράσινοι κερδίζουν και συνήθως το κάνουν με δυο γκολ διαφορά. Πάντως στα τελευταία τρία παιχνίδια πέτυχαν μόλις 2 γκολ (0-0, 1-1 και 1-0). Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το τελευταίο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ πέτυχε ο Βελάσκες.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4
Ένα παιχνίδι υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων στην Ξάνθη και αυτό το πήρε ο Παναιτωλικός με 1-0. Γενικότερα σε τρία παιχνίδια ου έχουν δώσει και τα τρία τα έχει πάρει η ομάδα του Αγρινίου. Τρεις νίκες με 4 γκολ συνολικά και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS7
Τέσσερα παιχνίδια (εντός / εκτός) όλα για την β εθνική. Δυο νίκες ο Πλάτανιάς, μία ισοπαλία και μία νίκη (εντός) η Καλλονή. Αυτή η νίκη ήρθε με σκορ 1-0 ενώ το γκολ πέτυχε ο Λεοζίνιο. Ο Πλατανιάς εντός πάντως μετρά δυο νίκες με 3-0 και 3-0 αντίστοιχα!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης μετρά δυο νίκες και ο Αστέρας Τρίπολης τρεις. Δηλαδή δεν έχουμε καμία ισοπαλία. Γενικότερα σε δέκα αναμετρήσεις έχουμε μόλις ένα "χ". Από τα τέσσερα παιχνίδια εντός μόλις στο ένα έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες, ενώ στα δυο από πέντε έχουμε όβερ.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 19:30 NS1
Καλή η παράδοση για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ μετρά 33 νίκες, 16 ισοπαλίες, ενώ 9 φορές έχει κερδίσει ο Άρης. Η τελευταία νίκη στην Τούμπα ήταν το 2010 με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Χαβίτο. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εντός/εκτός) είχαμε τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη για τον ΠΑΟΚ με 4-1. Τα τελευταία τρία χρόνια πάντως ο ΠΑΟΚ έχει δυο νίκες με το ίδιο σκορ (4-1). Στα τελευταία δυο παιχνίδια είχαμε τέσσερις κόκκινες κάρτες, οπότε καταλαβαίνετε...

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1
Καλή παράδοση για τους Βοιωτούς. Μετρά 8 νίκες και 6 ισοπαλίες. Το 1-0 εμφανίζεται αρκετά συχνά, ενώ συνήθως ο Λεβαδειακός κερδίζει στο γκολ.  Γενικότερα τα άντερ είναι πιο συχνά από τα όβερ στην Λιβαδειά αν και πέρσι είχαμε το 3-0 με τον Βασιλείου να πετυχαίνει δυο τέρματα.

 Δειτε το διαφημιστικο trailer



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου