ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τα πρώτα ''εισιτήρια'' για TOP-16 στην Euroleague

Τα πρώτα ''εισιτήρια'' για TOP-16 στην Euroleague

 23/11/2013

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ρεάλ συνεχίζουν αήττητοι στην Euroleague, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκρισή τους στο TOP-16 μετά τις νίκες τους επί της Μάλαγα (74-82), της Μπουντιβέλνικ (84-68) και της Ζαλγκίρις (95-67), αντίστοιχα.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έγινε η πρώτη -χρονικά- ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο TOP-16 της Euroleague μετά το 84-68 επί της Μπουντιβέλνικ. Έτσι οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν το 6-0 στον Α' όμιλο, ''σφραγίζοντας'' και τυπικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (20π. με 9/10 δίπ. και 2/2 βολ.) βρίσκεται σε... δαιμονιώδη φόρμα και το επιβεβαίωσε ξανά κόντρα στους Ουκρανούς που ''έπεσαν'' στο 1-5 και θα παλέψουν για την πρόκριση στο TOP-16 με τη Ναντέρ και την Παρτίζαν.

Στη Μάλαγα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε 4/4 συνεχόμενα τρίποντα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ουνικάχα και ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -11, επικρατώντας με 82-74 και πανηγυρίζοντας την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη regular season.

Από κει και πέρα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ''έτρεξε'' επιμέρους σκορ 15-2 στην δ' περίοδο και επικράτησε 79-72 του Ερυθρού Αστέρα, φτάνοντας αισίως τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή τουν Δ' ομίλου με ρεκόρ 5-1!

Η Στρασμπούρ ήταν μέχρι πρότινος η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη Euroleague. Απόψε, λοιπόν, οι Γάλλοι έκαναν ποδαρικό στα θετικά αποτελέσματα μετά το 83-72 επί της Μπάμπεργκ! Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ συνεχίζει στους ίδιους καταιγιστικούς ρυθμούς, επικρατώντας 95-67 της Ζαλγκίρις Κάουνας και κάνοντας το 6/6 στον Β' όμιλο. Ο Νίκολα Μίροτιτς έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, τελειώνοντας το ματς κόντρα στους Λιθουανούς με 17 πόντους!

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Εφές Αναντολού με 77-73 κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Β' όμιλο με ρεκόρ 4-2, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου