ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Και στην Αλεξανδρουπολη ειναι...Πειραιας(pics+video)

Και στην Αλεξανδρουπολη ειναι...Πειραιας (pics+video)

23/11/2013
 
Στην Αλεξανδρούπολη έφτασε αεροπορικώς ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Κομοτηνή, καθώς το Σάββατο (23/11, 19:30) θα αντιμετωπίσει τoν Πανθρακικό. Αποθεώθηκε η ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο!
Η αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Παρασκευής (22/11).


Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο (23/11, 19:30)  αντιμετωπίζουν στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, για την 12η αγωνιστική της Super League, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία (Τετάρτη, 27/11).
 
Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν περίπου εκατό φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι χειροκρότησαν και αποθέωσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον Μίτσελ. Ορισμένοι φίλαθλοι, μάλιστα, έβγαλαν και φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές.
 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Στην Κομοτηνή βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αφίχθησαν στην Αλεξανδρούπολη λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής, αεροπορικώς.
 
Εκεί, στο αεροδρόμιο, τους περίμεναν παιδάκια από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην περιοχή, φτιάχνοντας μία πολύ ζεστή υποδοχή!

Οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής έβγαλαν φωτογραφίες, μοίρασαν αυτόγραφα και κυρίως χαμόγελα! Είναι αλήθεια, άλλωστε, ότι όπου πηγαίνει ο Ολυμπιακός δίνει χαρά στους φιλάθλους του, οι οποίοι βρίσκονται παντού".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου