ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ξεκουραζει τον Μήτρογλου ο Μιτσελ

Ξεκουραζει τον Μήτρογλου ο Μιτσελ

22/11/2013
 Εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρί για το Champions League ο Μίτσελ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκουράσει τον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου.

Το σκέφτεται για Μήτρογλου
Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να ξεκουράσει τον διεθνή φορ, ο οποίος έχει παίξει σερί αγώνες με τους Πειραιώτες και την Εθνική Ελλάδας. Από την πλευρά του, ο 25χρονος παίκτης έχει ξεκαθαρίσει – στο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους - ότι θέλει να παίξει κόντρα στην ακριτική ομάδα, βάζοντας σοβαρό δίλημμα στον Ισπανό προπονητή.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του ότι ακολουθεί το σπουδαίο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και θέλει να έχει «φρέσκο» τον Μήτρογλου για να μπορέσει να… χτυπήσει το ματς και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην 5η αγωνιστική του Champions League.

Στη θέση του «πιστολέρο» αναμένεται να παίξει ο Σέποβιτς μαζί με τον Σαβιόλα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντομίνγκες ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να δώσει «ανάσες» στον Χολέμπας και τον Μανιάτη, οι οποίοι έπαιξαν και εκείνοι σε πολλούς αγώνες το τελευταίο διάστημα, και να είναι και εκείνοι ξεκούραστοι για το ματς στο Παρίσι.

Μένει, όμως, να φανεί αν ο Ισπανός θα πάρει μαζί του τον Μήτρογλου ή θα τον αφήσει στον πάγκο στην Κομοτηνή, δίνοντάς του μερικά λεπτά στο τέλος της προσεχούς αναμέτρησης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου