ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό για τους Βετεράνους

Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό για τους Βετεράνους

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα την ομάδα Βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου.
Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό αγώνα θα δώσουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θ’αγωνισθούν με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του, με την ομάδα βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου που έρχονται για τον αγώνα αυτό με πολυμελή αποστολή παρά το γεγονός οτι η συγκοινωνία μεταξύ των νησιών αυτών με τον Πειραιά είναι μια φορά την εβδομάδα, αλλά η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και το πάθος τους να αγωνισθούν με την ομάδα του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να τους σταθεί εμπόδιο.
Ο αγώνας θα γίνει με κάθε επισημότητα στις εγκαταστάσεις του Star football club στη Βούλα τη Δευτέρα 25/11/2013 στις 15:30. Οι βετεράνοι της Καρπάθου και της Κάσου που έρχονται με αρχηγό της αποστολής το Δήμαρχο Καρπάθου κ. Μιχάλη Χανιώτη και τον Πρόεδρο των Βετεράνων κ. Βαγγέλη Ζερβουδάκη θα τιμήσουν τον Πρόερδο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την καταάκτηση των 3 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και του 40ού πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού ενω θα τιμήσουν το Σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαρίβα.

Μετά τον αγώνα θα δοθεί απο την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους βετεράνους δεξίωση προς τους βετεράνους των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου