ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μηπως πρεπει να τον κλωνοποιησουμε τον Μήτρογλου?

Μηπως πρεπει να τον κλωνοποιησουμε τον Μήτρογλου?

 
19/11/2013
 
Ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για Μήτρογλου. Κατάσκοπο στέλνει η Λίβερπουλ στο ματς με τη Ρουμανία για τον φορ του Ολυμπιακού. Το «όχι» του Ρομπέρτο στη Χετάφε και τα σενάρια για Καρνέζη.

Μνηστήρες από παντού για Μήτρογλου
Περιζήτητος μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης έχει γίνει ο Κώστας Μήτρογλου. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με Ολυμπιακό και Εθνική έχουν αναγκάσει μεγάλες ομάδες όχι απλώς να τον παρακολουθούν, αλλά πλέον να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Πέραν της Ίντερ, που έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και στις κορυφαίες θέσεις της λίστας έχει τον Έλληνα φορ, υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες. Η Λίβερπουλ θα έχει σήμερα άνθρωπό της στο Βουκουρέστι για να τον παρακολουθήσει από κοντά, ενώ τον έχουν δει αρκετές φορές ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Ρόμα, η Ντόρτμουντ, η Λάτσιο και η Τότεναμ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί ο παίκτης και τονίζει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, ούτε όσον αφορά στα σενάρια περί προτάσεων ούτε σε αυτά για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του (αν και δεδομένα έχουν γίνει επαφές).

Επιχείρηση… αρπαγής του Ρομπέρτο

Η Χετάφε επιχείρησε προ ημερών να δελεάσει τον Ρομπέρτο για να τον πάρει το καλοκαίρι, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται. Προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, αν και γνωρίζει πως για το μέλλον του αποφασίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και ανήκει. Κι αν είναι να φύγει από τους «ερυθρόλευκους», σίγουρα δεν θα το κάνει για μια μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας, αλλά για ένα σύλλογο με αξιώσεις για τίτλους και πορεία στο Champions League.

Ουδέν θέμα με Καρνέζη

Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν ευτυχήσει στην προσπάθεια να κρατήσει τον Ρομπέρτο, είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση γκολκίπερ. Κάποιες φήμες ήθελαν τους Πειραιώτες να έχουν ήδη κλείσει τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Γρανάδα (από την Ουντινέζε), ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Επιστροφή Διαμαντάκου;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Διαμαντάκος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ακόμη και τον Ιανουάριο. Ο 20χρονος άσος, που έχει 4 γκολ σε 8 εμφανίσεις ως δανεικός στον Εργοτέλη, μπορεί να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για το Champions League χωρίς να καλύψει νέα θέση, αφού προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου