ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι θα δεσουν στο μεγαλο λιμανι?

 Ποιοι θα δεσουν στο μεγαλο λιμανι?

17/11/2013 

Χρυσό συμβόλαιο στον Μήτρογλου

 Αποφασισμένοι να «δέσουν» τον Κώστα Μήτρογλου στο λιμάνι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.



Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να οργιάζει. Μετρά ήδη 22 γκολ σε 21 ματς φέτος με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Είναι, λοιπόν, λογικό να έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, που ετοιμάζουν προτάσεις για την απόκτησή του.

Στις τάξεις των Πειραιωτών, ασφαλώς, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Γνωρίζουν καλά πως η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του φαντάζει πολύ μικρή πλέον για τις επιδόσεις του. Όπως και οι 600.000 ευρώ το χρόνο που προβλέπονται στο συμβόλαιό του. Και για το λόγο αυτό σκοπεύουν λίαν συντόμως αυτό να αλλάξει.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, που λήγει το 2016. Στόχος της ΠΑΕ είναι αφενός μεν να επιβραβεύσει τον παίκτη για τις εμφανίσεις του δίνοντάς του μία γενναία αύξηση αποδοχών, αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει τη ρήτρα του, ούτως ώστε αν πρόκειται να τον… χάσει, τουλάχιστον να αποζημιωθεί πλουσιοπάροχα για αυτό.

Ρομπέρτο : Του αρέσει και φαινεται...
Ο Ρομπέρτο παρά το τριήμερο ρεπό στον Ολυμπιακό παρέμεινε στην Αθήνα. Εδώ επέλεξε να γιορτάσει και τα γενέθλια της μικρής κόρης του, μαζί με τη σύζυγό του. Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι πολύ ευχαριστημένος από όσα βιώνει στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Κι αυτό ίσως είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση για το μέλλον του.

Ασφαλώς, πάντως, το έργο του Ολυμπιακού να τον κρατήσει θα είναι δύσκολο, ειδικά μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του στο Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Όλα «ανοιχτά» για Κάμπελ

Άγνωστο παραμένει αν ο Τζόελ Κάμπελ θα μπορεί του χρόνου να παίξει στην Άρσεναλ, με τον Ολυμπιακό να έχει τις δικές του πιθανότητες να τον διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Όλα «ανοιχτά» για Κάμπελ
Στο προσκήνιο ήρθε το ενδεχόμενο παραμονής του Τζόελ Κάμπελ, ύστερα από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει στις ικανότητες του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, παραχωρώντας τον με τη μορφή δανεισμού.

Πριν από λίγες μέρες ο Πιέρ Ισά ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν κάποιοι από τους δανεικούς που παίζουν αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες, όπως για παράδειγμα ο Ρομπέρτο.

Στην Αγγλία υποστήριζαν πως οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόωρης επιστροφής του, όμως υπάρχουν πιθανότητες οι νταμπλούχοι Ελλάδας να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρώτα από όλα για να επιστρέψει ο Κάμπελ στην Αγγλία θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίζει συνεχώς στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και η συμμετοχή στο Μουντιάλ αυξάνει αυτό το θέμα.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι του χρόνου οι Λονδρέζοι και ο Βενγκέρ θα τον έχουν στη διάθεσή τους, κάτι που ενδεχομένως να δώσει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν εκ νέου για τον δανεισμό του, έχοντας το κίνητρο της συμμετοχής στο Champions League και το οργανωμένο περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου