ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Eλυωσε η καραμελα του συνδιεκδικητη του τιτλου μετα την 4σαρα

Eλυωσε η καραμελα του συνδιεκδικητη του τιτλου μετα την 4σαρα

23/11/2013

Ετσι ακριβως ειναι μπουγατσομαχοι μου...δυστυχως για εσας.

Εμεις ξερουμε ποιοι ειμαστε και μεχρι που φτανουμε γιαυτο και γκρινιαζουμε για να φτασει το χερι μας ακομη πιο κοντα σε Ευρωπαικες κατακτησεις που ειναι και το ζητουμενο στο μεγαλο λιμανι..γιατι στην Ελλαδα πλρεον ειναι...προπονηση.

Μετα την τεσσαρα με κατω τα βρακια φανυηκε η μεγαλη διαφορα μερας και νυχτας με τον ΠΑΟΚ που τους φουσκωσε τα μυαλα ο Σαββιδης με μεταγραφες τυπου Ροναλντινιο...(τον μπεκρουλιακα δηλαδη..)που ουτε και αυτον τους εφερε αλλα παιζει με τον Λαζαρ τον Κλαους (καλος για τον Αρουλη ειναι οχι για τον ΘΡΥΛΟ) το κουτσο αλογο  ο Γκαρσια εξαφανιζολ...και εχει μεινει ο αξιομαχος Σαλπιγγιδης να προσπαθει να σωσει το γοητρο το δικο του και του μπαοκ...Ιστορια σου λεει...ποια ιστορια ρε μαστορα? της μιας κουπας και 2-3 κυπελλων? πλακα με κανεις?Μονο κοσμο εχετε αλλα και αυτοι εχουν μπουγατσα στο μυαλο που καθονται και πιστευουν τον καθε τυχαρπαστο, μπας και γινουν μεγαλοι σαν τον Ολυμπιακο...για να γινεις μεγαλος και τρανος σαν τον Ολυμπιακο αγορι μου θελεις καμμια 500 χρονια, και αν υπαρχεις μεχρι τοτε και με την προυποθεση να εχει εξαφανιστει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη ο...Θρυλος.

Οι συναντησεις με τυον Αλαφουζο και τον Μελισσανιδη για κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου δεν φερνουν ουτε τιτλους ουτε διακρισεις μιστερ Ιβαν.

Χαμος και στην Τουμπα λεει επειδη τα κανουν πλακακια με τα συνεταιρακια τους τον βαζελα για να παρουν τον Καρνεζη...και τα πηρα ο Χακομπο και τακανε πουτανα ολα...τα πηρε και ο Σαββιδης και εδιωξε μεχρι και τους αρχηγους της ομαδας..

Φαινεται πως δεν την εχεις παρει χαμπαρι την δουλεια ρε Σαββιδη..ο βαζελας αγορι μου χρωσταει ακομα και στον φουρνο της Παιανιας και το μονο που κανει ειναι να ξεπουλησει κανεναν τωρα τον Γεναρη να παρει κανενα φραγκο..που θα πουλησουμε? στο κοροιδο τον Ιβαν που θελει δοξα και τιμη με τον μπαοκ...

Ξυπνα Ιβααααν....

Εμεις παντως σας βαλαμε στην θεση που σας αξιζει να εισαστε με την τεσσαρα και παλι εδω ειμαστε....

Ιδου και η ειδηση για τον χαμο στον μπαοκ...

Δεν μίλησε σε κανέναν ο Σαββίδης

Άπραγοι αποχώρησαν από τα γραφεία της Τούμπας, τόσο οι αρχηγοί όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού τελικά ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνομίλησε μαζί τους.
Δεν έγινε τελικά η συνομιλία που είχε προγραμματιστεί μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των τριών αρχηγών του ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" για κάποιο λόγο άλλαξε το πρόγραμμά του, κι έτσι οι αρχηγοί της ομάδας αποχώρησαν άπραγοι το απόγευμα από τα γραφεία της Τούμπας.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, βρέθηκαν εκεί και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τους μιλήσει μέσω Skype  ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά αποχώρησαν και εκείνοι χωρίς να υπάρξει κάποια συνομιλία.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε καλέσει άπαντες για να τους πει κάποια πράγματα, με αφορμή το πειθαρχικό παράπτωμα του Σανθ Χακόμπο, το οποίο του προκάλεσε έντονο εκνευρισμό.
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Σαββίδης ερχόμενος στην Ελλάδα για το ματς της Κυριακής με τον Άρη να συζητήσει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Βλέπει την έξοδο

23/11/2013
 Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΟΚ ο Χακόμπο, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, από την πλευρά του, πιστεύει πως η τιμωρία έγινε με γνώμονα την απόκτηση του Καρνέζη!

Βλέπει την έξοδο
Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί κανονικά η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Σανθ Χακόμπο, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2016 και είχε ανανεωθεί τον περασμένο Ιούνιο.

Το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο για τον Ισπανό τερματοφύλακα είναι πολύ άσχημο, ύστερα από το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα - που δεν ήταν το μοναδικό από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Χουμπ Στέφενς.

Ο ιδιόρρυθμος γκολκίπερ φέρεται να δυσανασχέτησε (βρίζοντας παράλληλα στα ισπανικά) για την εξέλιξη μίας άσκησης που έκανε ο εκ των γυμναστών, Γρηγόρης Καβαλιεράτος.

Στη συνέχεια, μίλησε και με τον Ολλανδό προπονητή και η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως «δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, τη φετινή σεζόν», με την αρχική απόφαση να αφορά τον αποκλεισμό του από το ντέρμπι με τον Άρη.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στη διοίκηση, όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει – όχι με τον καλύτερο τρόπο – από την Τούμπα. Από την πλευρά του, ο 30χρονος πορτιέρο νιώθει τρομερά απογοητευμένος από τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του προπονητή.

Μάλιστα, υποστήριζε πως υπάρχει σχέδιο εναντίον του, αφού σκοπός των αρμοδίων είναι να φέρουν στη θέση του τον Ορέστη Καρνέζη!

Πάντως, δεν είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που φύγει ο Χακόμπο, αφού ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι της Γρανάδα, ενώ είναι δανεικός από την Ουντινέζε. 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου