ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο το ματς με Μάλαγα»

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο το ματς με Μάλαγα»

21/11/2013

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο το ματς με Μάλαγα»
Τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με την Ουνικάχα επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μάλαγα. «Δεν σκεφτόμαστε το αήττητο», είπε ο Κώστας Σλούκας.
Το αήττητο του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν τίθεται σε κίνδυνο στη Μάλαγα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Ουνικάχα, που έχοντας τρεις ήττες στον πρώτο γύρο έχει ανάγκη τη νίκη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σίμονς (αλλά και τους Παπαπέτρου, Μαυροειδή και Χριστοδούλου), στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

«Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Το να παίζεις απέναντι στη Μάλαγα είναι πολύ δύσκολο και ειδικά όταν παίζει μπροστά στο κοινό της αφού ένα παιχνίδι στην Ισπανία έχει πάντα την ιδιαιτερότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό της αναμέτρησης. Πάντα λοιπόν τα παιχνίδια στη Μάλαγα είναι δύσκολα. Και τώρα ένας λόγος παραπάνω γι’ αυτούς οι οποίοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πλήρεις τώρα που επέστρεψε και ο Τούλσον, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι. Αυτοί σίγουρα έχουν ένα παραπάνω βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και εμείς έχουμε κίνητρο καθώς θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Ο Κώστας Σλούκας, που επανέρχεται στην Ευρωλίγκα μετά από απουσία στον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα, με τη σειρά του τόνισε: «Είναι σημαντικό που είμαστε αήττητοι, αλλά αυτό δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς αφού η Μάλαγα είναι μια ομάδα που προέρχεται από “κακές” ήττες. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού και υπομονή για να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μάλαγα. Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό, πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Και μόνο ότι παίζουμε στην Ευρωλίγκα αποτελεί κίνητρο για εμάς. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα για να κερδίζει, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη». Όσο για τη δική του κατάσταση μετά την περιπέτεια τραυματισμού του, ανέφερε: «Εγώ είμαι καλά, ανεβάζω ρυθμό και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου