ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ναυμαχία με την Μπαρτσελονέτα!

Ναυμαχία με την Μπαρτσελονέτα!

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" τους Καταλανούς την Τετάρτη (17:00, Novasports 2) στον Πειραιά. "Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε φυσικά για τη νίκη", δήλωσε ο Βλάχος.
Την πρώτη του Α' ομίλου Μπαρτσελονέτα "φιλοξενεί" την Τετάρτη (17:00, Novasports 2) στο Κλειστό Κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στον Πειραιά οΟλυμπιακός σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Champions League.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το σπουδαίο παιχνίδι με τους Καταλανούς και στοχεύει στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ο Θόδωρος Βλάχος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα που είναι αήττητη στη διοργάνωση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Το πρωί της Τρίτης η ομάδα μας είδε βίντεο με αγώνες της Μπαρτσελονέτα και το απόγευμα θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν από τον αγώνα. Η αποστολή της ισπανικής ομάδας φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και το βράδυ η ομάδα θα προπονηθεί στο "Παπαστράτειο".

Ο Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για τον αγώνα σημείωσε: "Το παιχνίδι αυτό είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο φάιναλ 6. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε φυσικά για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει και να γεμίσει το κολυμβητήριο.

Ο αγώνας θα είναι υψηλών προδιαγραφών αφού η Μπαρτσελονέτα είναι πρώτη στον όμιλο και η μοναδική αήττητη ομάδα. Άσχετα εάν εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμη βαθμό στη διοργάνωση και η Μπαρτσελονέτα έχει δέκα το παιχνίδι θα κριθεί από την δική μας απόδοση. Εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό από την αρχή έως το τέλος. Τα λάθη δεν θα μας τα συγχωρήσει κανείς".
Η βαθμολογία (4 αγώνες): 1. Μπαρτσελονέτα 10, 2. Γιουγκ 7, 3. Ριέκα 7, 4. Προ Ρέκο 7, 5. Έγκερ 3, 6. Ολυμπιακός 0.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου