ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφει και… «μπαίνει» ο Πέρες

Υπογράφει και… «μπαίνει» ο Πέρες

31/01/2014 
 Υπογράφει και… «μπαίνει» ο Πέρες
Οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάν Πέρες στον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός εξτρέμ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ή με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η Βιγιαρεάλ φέρεται να αξιώνει 2-2,5 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο άσο, αλλά πιθανώς να βρεθεί μία άλλη φόρμουλα με την απόκτησή του αρχικά ως το καλοκαίρι (το συμβόλαιό του τελικά διευκρινίστηκε πως λήγει τον Ιούνιο του 2015). 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η μετακίνηση του παίκτη δεν χαλάει και μάλιστα θα μπει άμεσα στα πλάνα του Μίτσελ, καθώς βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό (τελευταία του εμφάνιση στις 19/1 με τη Βιγιαρεάλ) και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να τον βάλει άμεσα στο κλίμα της ομάδας μέσω των αγώνων του Ολυμπιακού για τις εγχώριες υποχρεώσεις, προκειμένου να έχει προσαρμοστεί μέχρι τα ματς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. 

Άμεσα θα μπει στην ομάδα και ο Ιβάν Μαρκάνο, που χθες πήγε στου Ρέντη για προπόνηση, παρότι το πρόγραμμα ήταν προαιρετικό για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, ο Νέλσον Βαλντές, που χθες αποκτήθηκε και τυπικά από τον Ολυμπιακό υπογράφοντας ως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς από την Αλ Τζαζίρα, δεν είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Πανιώνιο λόγω τιμωρίας που «κουβαλά» από την πρώην ομάδα του και θα υπολογίζεται για πρώτη φορά από το ματς με τη Βέροια. 

Βαλντές και Πέρες θα αρχίσουν σήμερα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 

*Στη λίστα του Ολυμπιακού για το Champions League θα μπουν οι τρεις νεοαποκτηθέντες Μαρκάνο, Βαλντές και Πέρες, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν οι Πελέ, Τόρες, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου και Κάρολ.


Mike7Sotiropoulos

Για τον 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου