ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Άλωσε» το Απήλιον ο Ολυμπιακός (video)

«Άλωσε» το Απήλιον ο Ολυμπιακός (video)

 31/01/2014
Ντέρμπι «αιωνίων» είχε το πρόγραμμα την Πέμπτη, με τον Ολυμπιακό να περνά νικηφόρα από την έδρα του Παναθηναϊκού με 1-0, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ20. Ο Βλάχος το νικητήριο τέρμα.

«Άλωσε» το Απήλιον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 1-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Σούπερ Λιγκ Κ20.

Στην παρθενική εμφάνιση των δυο ομάδων στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού (Απήλιον), ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει και να υποχρεώσει σε ήττα τους «πράσινους» με τέρμα του Βλάχου στο 31’.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι με 40 βαθμούς σε 19 αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς αλλά έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός):
Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέρντ Στοχ): Στρέτζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης (90' Νάτσι), Νασιακόπουλος, Βέργος (77' Γαρεφαλάκης), Γιάνκοβιτς, Ψυχογιός


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου