ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μουντομπάσκετ:Έξω και η Γερμανία

Μουντομπάσκετ:Έξω και η Γερμανία

 
29/01/2014
Αποσύρθηκε και η Γερμανία από την διαδικασία απόκτησης Wild Card για τη συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της Εθνικής μας να βρεθεί στη διοργάνωση.
Εκτός διεκδίκησης της Wild Card βγήκε και η Γερμανία, διαφωνώντας με τα κριτήρια που θα δοθεί.

«Δεν είναι βιώσιμη μια τέτοια διαδικασία για τη λειτουργία της Ομοσπονδίας. Δεν καταθέτουμε καμία προσφορά και αποσυρόμαστε από τη διαδικασία. Στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες της DBB.

Η Γερμανία δεν είναι η πρώτη ομάδα η οποία επέλεξε να αποσυρθεί από την διαδικασία. Την αρχή έκανε η Ιταλία. Με δύο ομάδες λιγότερες, αυξάνονται αισθητά οι πιθανότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να πάρει μία από τις Wild Cards και έτσι να λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Οι υπόλοιποι διεκδικητές είναι οι Κίνα, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Καναδάς, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Τουρκία, Ρωσία, Φιλανδία, Ισραήλ, Πολωνία, Νιγηρία και Κατάρ,

Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα απόλυτα φαβορί είναι Βραζιλία και Κίνα, ενώ η Τουρκία ποντάρει πολλά στην πληθώρα χορηγών που έχει να την υποστηρίζουν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου