ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Kαλη επιτυχια Κωστα, κανε μας υπερηφανους οπως παντα...

Kαλη επιτυχια Κωστα, κανε μας υπερηφανους οπως παντα...

31/01/2014 

Ανακοινωθηκε ο Κωστας Μητρογλου η πιστολερο η ο τροκρατης με το ...παπι η ...BANG-BANG  οπως τον ονομαζουν τωρα οι οπαδοι της Φουλαμ.Εμεις ευχομαστε στον Κωστα καλη επιτυχια στην νεα του προσπαθεια και ειμαστε σιγουροι πως θα μας κανει για ακομη μια φορα υπερηφανους , και τον Ολυμπιακο αλλα και τον κοσμο του που τον λατρεψε, και συνεχιζει να τον λατρευει.

Ευχομαστε επισης και καλη επιτυχια στην Φουλαμ και να παραμεινει στην Premier League και ο Μητρο να σκοραρει απο το πρωτο κιολας παιχνιδι

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου

Τέλειωσε η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ! Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού για τα επόμενα 4,5 χρόνια!

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!Ξεκινάει και με τη... βούλα η «περιπέτεια» του Κώστα Μήτρογλου μακριά απ’ την Ελλάδα και στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Λίγες ώρες προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, η Φούλαμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του διεθνούς φορ για τα επόμενα 4,5 χρόνια, δίχως να γνωστοποιήσει το ποσό που πρόσφερε στον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είναι περίπου στα 15 εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τον λονδρέζικο σύλλογο, δείγμα του πόσο ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον πρώην -πλέον- επιθετικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Μήτρογλου είχε μεταβεί απ’ την Πέμπτη στο Λονδίνο, το μεσημέρι ολοκλήρωσε τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018 που θα του αποφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.

Μάλιστα, χθες είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους –πλέον- συμπαίκτες του, ωστόσο ο προπονητής της Φούλαμ, Ρενέ Μόλεστιν δεν τον υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι του σαββατοκύριακου, με το ντεμπούτο του να πηγαίνει για την άλλη εβδομάδα.

Ο 25χρονος άσος αποχωρεί απ’ τον Ολυμπιακό, έχοντας αγωνιστεί 148 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα κι έχοντας σημειώσει συνολικά 62 γκολ. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, ενώ φυσικά η φετινή εκπληκτική σεζόν ήταν αυτή που του έδωσε το... εισιτήριο για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου