ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τα σεναρια για τον...αντι-Βαις

Τα σεναρια για τον...αντι-Βαις

28/01/2014
 
Η ξαφνική πώληση του Βάις στη Λεχβίγια και η ενδεχόμενη πώληση του Μήτρογλου στην Φούλαμ, έχουν φέρει σε κατάσταση συναγερμού τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Συνεχίζεται η αναζήτηση του αντι-Βάις
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Λεχβίγια και η πρόταση που έφτασε στους Πειραιώτες για τον Μήτρογλου αναγκάζουν τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον διάδοχο του Σλοβάκου άσου.

Η υπόθεση του Ισπανού άσου της Σεβίλλης, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, μπαίνει στο… ψυγείο, επειδή μπορεί να δηλωθεί μόνος ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στο Europa League και αυτός θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο.

Από εκεί και πέρα, ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Έβερτον, κάτι που έχει αναγκάσει τα Μέσα του εξωτερικού να φέρνουν στο προσκήνιο διάφορα ονόματα που ενδεχομένως να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, στη Γαλλία υποστήριζαν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαγκαγιέ Γκεγιέ, ο οποίος ανήκει στα «ζαχαρωτά» και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Μπρεστ.

Επίσης, υπήρξαν σενάρια για τον Γάλλο εξτρέμ της Τσέλσι, Γκαέλ Κακουτά, που είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι «μπλε» φέρονται να ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και, μάλιστα, έχει το δικαίωμα να παίξει στο Europa League.

Εν τω μεταξύ, ακούστηκε ξανά το όνομα του Γιοάν Μολό, με τη διοίκηση να διαψεύδει κάθε πληροφορία και να τονίζει πως δεν έχει προκριθεί καμία λύση για την διαδοχή του Βάις.

Πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει έτοιμη τη λύση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος είναι δανεικός στον Πανιώνιο. Μάλιστα, αυτή μοιάζει να είναι η επικρατέστερη λύση, αν και απομένει χρόνος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και να δηλωθεί η λίστα με το ρόστερ στην UEFA. 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου