ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έκλεισε Πέρες ο Ολυμπιακός!

Έκλεισε Πέρες ο Ολυμπιακός!

30/01/201
 
Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Ερνάν Πέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o 24χρονος περνάει αυτή την ώρα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Έκλεισε Πέρες ο Ολυμπιακός!
4
Δύο Παραγουανοί με διαφορά λίγων ωρών έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μετά τον Νέλσον Βαλντές, που έφτασε χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και σήμερα θα υπογράψει για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλ Τζαζίρα, στην ελληνική πρωτεύουσα έφτασε πριν λίγη ώρα και ο Ερνάν Πέρες.

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ, που προορίζεται για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις, θα περάσει κι αυτός από εξετάσεις και θα υπογράψει. Η δική του μετακίνηση θα γίνει με αγορά από τη Βιγιαρεάλ (άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο), με τα ισπανικά ΜΜΕ να μιλούν για ένα ποσό 2,5 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει το «κίτρινο υποβρύχιο» για τον παίκτη.

Όλα αυτά κι ενώ απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος περνά από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει μέσα στη μέρα για 4,5 χρόνια (έναντι περίπου 2,3 εκατ. ευρώ ετησίως) με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του περίπου 15 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου