ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

« Ραγδαίες εξελίξεις» για Μήτρογλου

« Ραγδαίες εξελίξεις» για Μήτρογλου

28/01/2014
 Ραγδαίες εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό, αφού η Φούλαμ παρουσιάζεται διατεθειμένη να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Μήτρογλου!

«Θρίλερ» εν όψει για Μήτρογλου
Χωρίς αμφιβολία τα 11 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακό ποσό.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες – που ανανέωσαν πρόσφατα το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού – δείχνουν ότι κοστολογούν με περισσότερα χρήματα τον παίκτη, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, όμως φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει, καθώς στην Αγγλία αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον «Μητρογκόλ».

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, μόνο αν το ποσό ξεπεράσει τα 13 εκατ. ευρώ.

Αυτό, μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί, αφού η Φούλαμ «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ.

Αν τελικά οι Άγγλοι ξεπεράσουν τα 13 εκατ. ευρώ και ο Μήτρογλου – που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική της Premier League – πει πως θέλει να φύγει, τότε δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o διεθνής επιθετικός έχει μιλήσει ήδη με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίζεται στη Φούλαμ για να μάθει πληροφορίες.

Χθες ο Ολυμπιακός είπε «όχι» στην πρόταση του αγγλικού συλλόγου, όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες, αν επιστρέψει με ακόμη καλύτερη προσφορά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου