ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πέρες, ο αντι-Βάις!

Πέρες, ο αντι-Βάις!

28/01/2014
 Ο Ερνάν Πέρες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Βλάντιμιρ Βάις.

Πέρες, ο αντι-Βάις!

Στον Ερνάν Πέρες έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Παραγουανός φορ (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) ανήκει στη Βιγιαρεάλ και τον ξέρει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2011, και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι 20 φορές διεθνής και έχει παίξει πέντε φορές στο παρελθόν στο Champions League.

Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης έχει 13 συμμετοχές (9 ως βασικός) και έχει πετύχει 1 γκολ σε 741 λεπτά. Συνολικά, με το «κίτρινο υποβρύχιο» ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες και 7 τέρματα, συν 71 ματς και 5 γκολ στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου.

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες για επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, όμως μοιάζει δύσκολο, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον θέλει στην Έβερτον.

Δείτε τον Πέρες εν δράση


 







ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου