ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Σφήνα Γουέστ Χαμ για Μήτρογλου»

«Σφήνα Γουέστ Χαμ για Μήτρογλου»

31/01/2014
 
 Την ώρα που τα πάντα μοιάζουν... τελειωμένα για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, το Sky Sports αποκαλύπτει πως η Γουέστ Χαμ προσπαθεί τη τελευταία στιγμή να... αρπάξει τον διεθνή φορ!

«Σφήνα Γουέστ Χαμ για Μήτρογλου»!

Ανατροπή τη τελευταία κυριολεκτικά στιγμή «βλέπουν» οι Άγγλοι στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέδωσε το «Sky Sports» αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Γουέστ Χαμ επιχειρεί να κάνει το κόλπο γκρόσο και να «αρπάξει» μέσα απ’ τα χέρια της Φούλαμ τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις στους «cottagers», σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του συλλόγου και φαινόταν πως δύσκολα μπορεί κάτι να αλλάξει.

Μάλιστα θεωρείτο πως ήταν απλά θέμα ωρών προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτησή του έναντι 15 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται το εν λόγω δημοσίευμα που κάνει λόγο για «μπάσιμο» των «σφυριών» που ψάχνουν απεγνωσμένα επιθετικό για να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αναδημοσιεύεται έντονα στο Νησί η είδηση, όπως απ' την εξίσου έγκυρη «Mirror».

«Η Γουέστ Χαμ είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου απ’ τον Ολυμπιακό», αναφέρει συγκεκριμένα το «Sky Sports».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου