ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στη Βουλιαγμένη το ντέρμπι

Στη Βουλιαγμένη το ντέρμπι

01/02/2014
Στη Βουλιαγμένη το ντέρμπιΜε αέρα... πρωταθλήτριας η Βουλιαγμένη επικράτησε 11-8 του Ολυμπιακού στο Λαιμό, στο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών. Μεγάλες πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης η Αγγελική Γερόλυμου και η Αντιγόνη Ρουμπέση.
Πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών πήρε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε με 11-8 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Στο παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα πώς η τακτική των δύο προπονητών είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως εκεί που τα συστήματα και η νεανική φόρα δεν λειτουργούν αποτελεσματικά, η εμπειρία παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Με πρώτη σκόρερ την Αγγελική Γερόλυμου, η οποία σημείωσε τέσσερα γκολ, η γηπεδούχος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού και της καταπληκτικής -κάτω από τα δοκάρια του- Χρυσής Διαμαντοπούλου, κατακτώντας τη νίκη.

Παρότι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία οκτάλεπτα, η Βουλιαγμένη έδειξε ψυχραιμία και ενέργεια στην τέταρτη καθοριστική περίοδο, ενώ οι «ερυθρόλευκες» δεν ήταν αποτελεσματικές στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι η ομάδα του Χάρη Παυλίδη γνώρισε την πρώτη ήττα στη φετινή Α1 γυναικών, ενώ από την άλλη η Βουλιαγμένη παραμένει αήττητη και πρώτη στη βαθμολογία.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-2, 4-2

Βουλιαγμένη: Γερόλυμου 4, Ρουμπέση 3, Τσουκαλά 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη 1 , Κοντογιάννη 1.

Ολυμπιακός:Μπούικα 4, Αβραμίδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου 1, Σώρα 1



ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου