ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Βαις σε σύλλογο του Κατάρ

Ο Βαις σε σύλλογο του Κατάρ 

 26/01/2014

 Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Βλάντιμιρ Βάις. Έξι μόλις μήνες μετά την απόκτηση του, ο Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ άφησε τους Πρωταθλητές Ελλάδας και μετακόμισε σε σύλλογο του Κατάρ! Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και οι... ψίθυροι γύρω από το μέλλον του 24χρονου άσου στο Λιμάνι ξεκίνησαν από το Σάββατο (25/1), όταν και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, απόρροια της απουσίας του από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν το παιχνίδι στην Θράκη.


 Ο Βλάντιμιρ Βάις παρουσιάστηκε από τη Λεχβίγια, αφότου υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών, ενώ πόζαρε με τους Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας και αποκάλυψε γιατί αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε.

Ο Βάις με τους… Άραβες
Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις από τη Λεχβίγια. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, όπως αποκαλύφθηκε, βρισκόταν στο Κατάρ από το Σάββατο και η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στην αραβική ομάδα ολοκληρώθηκε και τυπικά την Κυριακή, με τον παίκτη να υπογράφει για 4,5 χρόνια.

inner

«Δέχτηκα μια πρόταση μέσω του μάνατζέρ μου και Ματζίντ Μπουγκέρα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και στη Ρέιντζερς πριν δύο χρόνια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να με πείσει για να υπογράψω λέγοντάς μου πόσο μεγάλη πρόοδο έχει κάνει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και πόσο καλή ομάδα είναι Λεχβίγια», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

inner

«Η Λεχβίγια είναι ομάδα με μεγάλες βλέψεις και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο και να προχωρήσει στο Ασιατικό Champions League», πρόσθεσε ο Βάις.

Στη σελίδα του στο Instagram ο Σλοβάκος διεθνής δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παρουσίασή του τονίζοντας πως «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα στη Λεχβίγια».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου