ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο λογος του Ολυμπιακου ειναι...συμβολαιο τιμης

Ο λογος του Ολυμπιακου ειναι...συμβολαιο τιμης

31/01/2014
 
 
 Κυκλοι απο τον Ολυμπιακο  απαντησαν στα αληθινα σεναρια που κυκλοφορησαν για την προταση της Γουεστ Χαμ για τον περιζητητο στραικερ του Ολυμπιακου Κωστα Μητρογλου.
Ολογος του Ολυμπιακου ειναι συμβολαιο τιμης .
 
Εμεις δωσαμε τα χερια με την Φουλαμ και δεν υπαρχει περοιπτωση να υπαναχωρησουμε σε αλλη προταση οσα χρηματα και αν μας δωσουν, στον Ολυμπιακο κραταμε τον λογο μας και δεν μοιαζουμε με αλλους που δεν μπορεις να τους εμπιστευτεις.
 
H αξιοπρεπεια του Ολυμπιακου στην Ευρωπη δεν επιτρεπει αλλες τακτικες, ολοι γνωριζουν το κυρος του συλογου οταν πουλαει αλλα και οταν αγοραζει ποδοσφαιριστες απο μικρα η μεγαλα ποδοσφαιρικα σωματεια εδω και χρονια.
 
Ιδου και ειδηση για την οριστικη μεταγραφη του Μητρογλου στην Φουλαμ

Οριστικό: Ο Μήτρογλου στη Φούλαμ

 Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη Φούλαμ μέχρι το 2018 και το μεσημέρι υπογράφει, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οριστικό: Ο Μήτρογλου στη Φούλαμ!

Στη Φούλαμ θα συνεχίσει οριστικά και αμετάκλητα την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 25χρονος φορ το μεσημέρι θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και θα υπογράψει μέχρι το 2018, αφού ολοκληρώσει πριν τα ιατρικά τεστ.

Η Γουέστ Χαμ επιχείρησε να «αρπάξει» τον Έλληνα διεθνή από την συμπολίτισσά της, ωστόσο η Φούλαμ έχοντας συμφωνήσει τόσο με τον Ολυμπιακό (στα 15 εκατ. ευρώ), όσο και με τον παίκτη (έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως) είναι εκείνη που θα κερδίσει την υπογραφή του.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου