ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οργή για την διαιτησία στον Πειραιά

Οργή για την διαιτησία στον Πειραιά

Εκνευρισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο. Διαβάστε τι αναφέρουν.
Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού για την διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Οι άνθρωποι των Πειραιωτών αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η διαιτησία αυτή ήταν το τρίτο σερί κρούσμα μετά τους αγώνες με Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα και με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.
 
"Είναι ο αγαπημένος επόπτης του Παναθηναϊκού, έπαιξε τα περισσότερα τους παιχνίδια το 2010 και ξαφνικά τον θυμήθηκαν σήμερα...", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι' που φυσικά δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τα όσα "αθώα" συμβαίνουν εσχάτως και ΕΠΟ και ΚΕΔ
"Φαίνεται πως έπιασαν τόπο οι έφοδοι και τα απειλητικά μηνύματα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί τέτοια συμπεριφορά εναντίον του στα επόμενα παιχνίδια

Τέλος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν την απορία του τι θα γινόταν αν στην θέση των Φιλιππίδη και Πατέρα που έχουν προβλήματα με την δικαιοσύνη, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Τόσα χρόνια ακούγαμε για τα προβλήματα που είχαν με την δικαιοσύνη πρώην πρόεδροι του Ολυμπιακού και έπεφταν τόνοι λάσπης. Τώρα με τον Φιλιππίδη και τον Πατέρα θα μας πει κάποιος τι συμβαίνει; Οι άλλοτε λαλίστατοι, τώρα σωπαίνουν... Άραγε ποια θα ήταν η αντίδραση τους αν στην θέση των Φιλιππίδη και Πατέρα ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού;", αναρωτιόνταν οι Πειραιώτες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου