ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωσε το τουρνουά στην Αμερική η Εθνική Ελλάδος

Ανακοίνωσε το τουρνουά στην Αμερική η Εθνική Ελλάδος

Την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος σε ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μεταβαίνει μετά το φιλικό με την Πορτογαλία.
Σε ένα μεγάλο διεθνές φιλικό τουρνουά θα πάρει μέρος η Εθνική Ομάδα ενόψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το τουρνουά, που διοργανώνεται από την αμερικανική εταιρία SOCCER UNITED MARKETING, θα διεξαχθεί στη Β. Αμερική (η συνολική διάρκειά του θα είναι από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου), με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων της Ισπανίας, της Νιγηρίας, της Ονδούρας, της Ακτής Ελεφαντοστού, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, της Βολιβίας και του Σαλβαδόρ.

Σημειώνεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί για τους αγώνες της στις ΗΠΑ  την 1η Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 7 Ιουνίου.
Η Εθνική Ελλάδος θα μεταβεί απευθείας από την Πορτογαλία όπου θα έχει βρεθεί για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στις 31 Μαίου ενώ στην Αμερική η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τις Νιγηρία και Βολιβία στις 3 και 6 Ιανουαρίου αντίστοιχα. 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου