ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σάμαρης: "Καλύτεροι στα ματς με Γιουνάιτεντ"

Σάμαρης: "Καλύτεροι στα ματς με Γιουνάιτεντ"

6/2/2014

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο, την απόκτηση του Ρομπέρτο και τα ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γ. Οι δηλώσεις του Ερνάν Πέρες.

"Σίγουρα ήθελα να πανηγυρίσω το γκολ μπροστά στον κόσμο. Σέβομαι πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πέρυσι δεν πανηγύρισα από σεβασμό για τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Αυτό το γκολ είναι και για τους φίλους που δεν είναι μαζί μας. Είναι και για τα παιδιά της Θύρας 7. Το κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ. Ήθελα να σκοράρω. Πάντα το θέλω.

 

Σίγουρα για τα ματς με την Γιουνάιτεντ θα είμαστε καλύτεροι. Θα είναι και πρόκληση και κίνητρο για εμάς. Δουλεύουμε γι' αυτό μέσα από τα παιχνίδια μας εδώ στην Ελλάδα για να είμαστε όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες.

Εάν είμαστε όπως και στο πρώτο μέρος σήμερα και έχουμε συγκέντρωση θα είμαστε καλοί. Όλη αυτή η διαδικασία μας οδηγεί στο να κυνηγάμε κίνητρα. Δεν χαλαρώσαμε κάποια στιγμή μόνο λόγω διαφοράς. Είναι και το γεγονός πως είναι φυσιολογικό για μία ομάδα να έχει τέτοια κοιλιά",τόνισε αρχικά ο Σάμαρης και στην συνέχεια σχολίασε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλαμε όλοι μας πολύ να μείνει γιατί είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογό μας. Ο γκολκίπερ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κάθε παίκτης καλό είναι να έρχεται στην ομάδα και να μένει όσο είναι καλό για αυτήν και να φεύγει όταν πρέπει και όταν είναι καλό για όλους".

Τέλος, για το γεγονός ότι τον βράβευσε ένας μικρός φίλαθλος, είπε:

"Νιώθω πολύ ωραία που μου έδωσε το βραβείο ο μικρός Ηλίας. Είναι πολύ όμορφο να σου δείχνουν τον θαυμασμό τους προς εσένα. Και εγώ κάποτε ήμουν εκεί".

Ο Ερνάν Πέρες από την πλευρά του τόνισε τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα να παίζω. Τα πήγαμε πολύ καλά. Ελπίζω να πάρω ακόμα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Θέλω οπωσδήποτε να γίνω πρωταθλητής με τη νέα μου ομάδα και να σκοράρω τουλάχιστον 6-7 γκολ. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά σήμερα. Τα γρήγορα γκολ μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη". 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου