ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τωρα θυμηθηκε τους σεισμοπληκτους στην Κεφαλλονια ο βαζελας?

Τωρα θυμηθηκε τους σεισμοπληκτους  στην Κεφαλλονια ο βαζελας?

07/02/2014

Μετα απο 15 μερες θυμηθηκαν τους πληγεντες στην Κεφαλλονια στον βαζελα? Αλλα βλεπεις μεταην προσφορα του Μαρινακη που χλευαστηκε οπως ηταν ;αναμενομενο απο τα αηδιαστικα δημοσιευματα και τους εντετελμενους αντι-Ολυμπιακους δημοσιογραφους που εκαναν να αηδιασουν ολοι οι υγιεις φιλαθλοι,η παε παναθηναικος θυμηθηκε να συνεισφερει στους σεισμοπληκτους ετσι για να δειξει οτι εχει ευαισθησια..ποια ευαισθησια? με κολοχαρτα , ρυζια κουβερτες και κονσερβες δεν γινεται τιποτε.και αυτα δεν τα δινει η ΠΑΕ...τον κοσμο τους καλουν να τα συλεξει...αλλα το παρουσιαζουν σαν προσφορα του βαζελα...Επειδη εμεις ειμαστε και καλοπροεραιτοι σεβομαστε την προσφορα των οπαδωναλλα η παε δεν εχει βαλει ουτε ευρω...γιατι δεν εχει...και τα λαμογια οι προεδροι σας δεν ενδιαφερονται..ασε που το παρουσιαζουν οι δημοσιογραφοι με τιτλο 

Και ο Παναθηναϊκός για την Κεφαλονιά 

Τον κοσμο τους καλουν να βαλουν απο το φτωχικο τους την συνεισφορα τους και το παρουσιαζουν σαν πρωτοβουλια της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...η ξεφτυλα σε ολο της το μεγαλειο..

Εγω για να μην πει κανεις τιποτε..δηλωνω το εξης...Συγχαρητηρια σε οποιονδηποτε οπαδο του ΠΑΟ δωσει εστω και ενα μπουκαλι γαλα απο το φτωχικο του για τους σεισμοπαθεις και η προσφορα ειναι σεβαστη οποια και αν ειναι...το θεμα ειναι εσεις οι εντεταλμενοι δημοσιογραφοι και οι λεφταδες προεδροι σας τι εναλαν για τους πληγεντες?κατα τα λλα το παρουσιαζετε σαν προσφορα της παε παο....

Παπαριες Μαριτσα μου ,δευτερος και καταιδρωμενος και  με βαρυγδουπους τιτλους ετσι για να φαινεται μεγαλη η...προσφορα τους.

Δεν λεμε ουτε για σφυριχτρες οπως λενε  οι δικοι σας δημοσιογραφοι, αλλα ετσι για να σας πικαρουμε κυριοι εντεταλμενοι δημοσιογραφοι...μιλατε εσεις που η σφυριχτρα ειναι μελος του σωματος σας που οταν σφυριζει εκτος απο ηχο αναδυει και την μποχα σας?

Μεγαλωσατε στα εντυπα σας με βαρυγδουπους τιτλους την προσφορα με τα ρυζια και τα κολοχαρτα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Ιδου και η ειδηση με τον βαρυγδουπο τιτλο...

Και ο Παναθηναϊκός για την Κεφαλονιά

Με κοινή τους ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 ζητούν από τον κόσμο της ομάδας, να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Και ο Παναθηναϊκός για την Κεφαλονιά
Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς στέκονται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13.

Με ανακοίνωσή τους καλούν τους φιλάθλους της ομάδας , τους προπονητές αλλά και τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου να συνεισφέρουν ό,τι μπορούν από είδη πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζομένων κατοίκων της Κεφαλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.

Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στα πλαίσια της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη:

• Μακαρόνια

• Ρύζι

• Όσπρια

• Τρόφιμα σε κονσέρβες

• Γάλα μακράς διαρκείας

• Ζάχαρη

• Φρυγανιές

• Λάδι

• Χαρτικά & ΝΕΡΟ.


Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Σημεία συγκέντρωσης:

-Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2)

-Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333)

-Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) & στους κατά τόπους συνδέσμους

-Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659)

Στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/2):

- Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου