ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί με τον Βίντιτς φεύγουν Φέρντιναντ-Εβρά

Μαζί με τον Βίντιτς φεύγουν Φέρντιναντ-Εβρά

08/02/2014
 
 Στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσουν ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Πατρίς Εβρά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού συλλόγου.

Μαζί με τον Βίντιτς φεύγουν Φέρντιναντ-Εβρά
Την αποχώρησή του απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από οκτώ χρόνια, ανακοίνωσε χθες ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος σκοπεύει να φύγει οριστικά από την Αγγλία και την Premier League.

Ο Σέρβος στόπερ, όμως, δεν είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Πατρίς Εβρά.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η διοίκηση του βρετανικού συλλόγου δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 35χρονου άσου και ο Γάλλος μπακ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου πιθανότεροι προορισμοί είναι η Μονακό και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντίθετα, οι «κόκκινοι διάβολοι» προτίθενται να προσφέρουν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα, ώστε να τον κρατήσουν για άλλα τέσσερα χρόνια στο Μάντσεστερ.

Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα λήγει σε δύο χρόνια, όμως η διοίκηση αναμένεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους (πληροφορίες αναφέρουν για 90.000 λίρες εβδομαδιαίως).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου