ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Θρύλος στο International Champions Cup

Ο Θρύλος στο International Champions Cup

04/02/2014

Ο Θρύλος στο International Champions Cup
Η οργανωτική επιτροπή του 2014 International Champions Cup ανακοίνωσε πριν από λίγο, και επίσημα, στο Μαϊάμι τις 8 ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση που θα κρατήσει από τις 26 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου.
Μεταξύ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός, όπως είχε γίνει γνωστό από το περασμένο Σάββατο. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Λίβερπουλ. Μια τεράστια αναγνώριση, αλλά παράλληλα και ανταμοιβή για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αναγνωρίζονται ως ίσοι μεταξύ των κορυφαίων. Ο Θρύλος κατέχει περίοπτη θέση στην ελίτ όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Τη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Μαϊάμι, μιας και το στάδιο «Sun Life» θα φιλοξενήσει τον τελικό, παρουσίασε ο Τσάρλι Στιλιτάνο. Βάσει προγράμματος, οι 8 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα δώσουν τρία ματς στον όμιλο. Οι δύο πρώτοι θα περάσουν στα ημιτελικά.
Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το τουρνουά είναι το Φοίνιξ, το Ντένβερ, η Ουάσινγκτον, η Σάρλοτ, το Ντάλας, το Πίτσμπουργκ, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη/Νιού Τζέρσεϊ, ενώ δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι δύο τελευταίες. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν στο Μαϊάμι. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, οι ώρες και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα ματς.
Το παρών στην εκδήλωση της παρουσίασης έδωσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αθλητικός Διευθυντής Πιέρ Ισά, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ»!

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνεται στον Θρύλο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να συμμετέχει σε αυτό το φαντασμαγορικό τουρνουά δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ! Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη»!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου