ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μια ερυθρολευκη εκπομπη που την ευχαριστηθηκαν πολλοι...

Μια ερυθρολευκη εκπομπη που την ευχαριστηθηκαν πολλοι...

06/02/2014

Ετσι ακριβως ηταν...Μια ερυθρολευκη εκπομπη που ευχαριστηθηκαν ολοι οσοι την ακουσαν, μια ερυθρολευκη εκπομπη απο δυο ερυθρολευκους  διαδυκτιακους ραδιοτηλεοπτικους σταθμους με μοναδικο σκοπο την σωστη εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση των συγγαυρων αδελφων μας.

Ο ALEX WEB RADIO/TV και ο XAROS 7.GR εκαναν μια εκπομπη απο κοινου,στο studio  του xaros7.gr  οπως και στο παρελθον εχουν ξαναγινει οπως θυμουνται οι παλαιωτεροι ακροατες και των δυο σταθμων στο studio του ΑLEX WEB RADIO/TV με καλεσμενο τον Γιαννη Χαρο.

Η ραδιοφωνικη αυτη εκπομπη απεδειξε περιτρανα πως μεταξυ των δυο ραδιοτηλεοπτικων σταθμων δεν υπαρχει ο ανταγωνισμος και βεντετισμοι γιατι ο σκοπος ειναι κοινος  ενας και μοναδικος...το καλο του Ολυμπιακου μας και η προστασια του απο οποιονδηποτε θελει να του κανει κακο.

Το μενου της εκπομπης...

Πλουσιο ηταν το μενου της εκπομπης, με πληρη ερυθρολευκη ενημερωση και ειδησεις που αφορουσαν τον Ολυμπιακο και τους αντιπαλους του αλλα και η οπαδικη ενημερωση απο τον Γιαννη Χαρο.Πληθος τα μυνηματα απο ολη την Ελλαδα και το εξωτερικο που χαρηκαν αυτην την γεματη ερυθρολευκο μεγαλειο οπως την χαρακτηρισαν οι ακροατες της.

Σε καποιο σημειο της εκπομπης επικοινωνησαν μαζι μας δυο οπαδοι ο ενας του ΠΑΟΚ και ενας του ΑΡΗ προσπαθησαν να μας κανουν καζουρα που ειναι δεκτη μεταξυ οπαδων αλλα ο Γιαννης και εγω τους αποδειξαμε οτι δεν εχουμε προβλημα να συνομιλησουμε με οποιονδηποτε ειναι καλοπροαιρετος και προς τιμην τους αν και πολυ νεωτεροι απο εμας το καταλαβαν και μας απευθυναν και τα συγχαρητηρια τους, οι οπαδοι εκτος απο τις νικες που θελουμε για τις ομαδες αλλωστε δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτε αλλο.Αυτα ειναι συμφεροντα αλλων και οχι δικα μας τα δικα μας οπαδικα συμφεροντα του Ολυμπιακου μας και του καθενος οπαδου για την δικη του ομαδα αντιστοιχα.

Το studio του XAROS 7 μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ειτε απο τεχνολογικης αποψης ειτε απο το μερακι που εχει βαλει ο Γιαννης για να το στησει, αναμενομενο για μενα που τον γνωριζω πολλα χρονια.
 
Ηταν μια εκπομπη  που αποδεικνυει οτι οι γαυροι πρεπει να ειναι παντα ενωμενοι με εναν και μονο σκοπο και να μην τους χωριζει τιποτε και κανεις...ο σκοπος ενας και μοναδικος...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ !!!


Εμεις δεν τρωγομαστε οπως κανουν τα ΜΜΕ εντυπα και ψηφιακα και αναφερομαι στα δικα μας , δεν μας νοιαζουν ουτε οι διαφημισεις, ουτε τα κολητιλικια ουτε να γινουμε κολητοι του Μαρινακη.
Εμεις εκει που κοτευουν οι δημοσιογραφοι η..αν δεν κοτευουν δεν τους αφηνουν οι εκδοτες τους γιατι φοβουνται τις μυνησεις η τα συμφεροντα τους καποιοι εαν και εφοσον εχουν βεβαια...τοτε εκει παρεμβαινουμε εμεις...και τα λεμε και τα γραφουμε οπως πρεπει..για οσους πρεπει.

Οχι βριζοντας μεσα απο μια σελιδουλα του face book ανωνυμα για να μας κανουν like αλλα επωνυμα και με τις φατσες μας φορα παρτιδα χωρις κουκουλες και ..full face... δεν ειμαστε τρομοκρατες , οπαδοι ειμαστε και υπερασπιζομαστε με αποδειξεις και γεγονοτα αυτο που αγαπαμε σαν την πατριδα μας...τον Ολυμπιακο μας.

Μπορει οι λεξεις να ακουγονται κλισε..αλλα αυτη ειναι η αληθεια αδελφια..και οσοι μας γνωριζουν καλα απο κοντα εμενα και τον Γιαννη ξερουν καλα τι εννοουμε οταν μιλαμε για τον Ολυμπιακο μας.


Σημερα για εμενα ηταν μια υπεροχη ημερα οπως ειναι καθε ημερα που κανω εκπομπη απο τον ALEX WEB RADIO/TV και επικοινωνω με τους αδελφους Ολυμπιακους απο ολη την Ελλαδα και το εξωτερικο.

Σημερα ομως ειμαι διπλα ευχαριστημενος γιατι εκανα με εναν αδελφο απο τα παλια εκπομπη στο δικο του studio στον δικο του ραδιοτηλεοπτικο σταθμο,γιατι οπως πολλοι τγνωριζετε ο ALEX WEB RADIO/TV ειναι ο πρωτος ερυθρολευκος web ραδιοσταθμος και ο Γιαννης ηταν καλεσμενος μου στις δικες μου εκπομπες και τωρα που πλεον εχει την δικη του διαδυκτιακη φωνη με κανει και χαιρομαι γιατι ακολουθει τα σωστα βηματα που περιμενα απο αυτον.
Απο εμενα θα εχει την αμεριστη συμπαρασταση μου και σιγουρα θα κανουμε και αλλες εκπομπες μαζι και απο το δικο του αλλα και απο το δικο μου studio και θα ενημερωνουμε τον κοσμο του Ολυμπιακου για ολα οσα τον αφορουν.


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ KOIΝΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου