ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τζιμπούρ αφιέρωσε το βραβείο του στο ΛΑΟ του Θρύλου!

Ο Τζιμπούρ αφιέρωσε το βραβείο του στο ΛΑΟ του Θρύλου!

04/02/2014

Ο Τζιμπούρ αφιέρωσε το βραβείο του στο ΛΑΟ του Θρύλου!
Τα βραβεία ΠΣΑΤ-ΟΠΑΠ 2013 απονεμήθηκαν απόψε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Super League, απονεμήθηκε στον Ράφικ Τζιμπούρ για τα 20 τέρματα που πέτυχε σε μια εξαιρετική σεζόν για τον Ολυμπιακό και βέβαια για τον ίδιο!
Στο μήνυμα του για τη βράβευση, ο Τζιμπούρ τόνισε την ικανοποίηση του, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του, ενώ το αφιέρωσε στο ΛΑΟ του Θρύλου που βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ομάδα:
"Είμαι πολύ υπερήφανος που μου απονέμεται αυτό το βραβείο και θέλω να το μοιραστώ με τους ανθρώπους που αγαπώ: με την οικογένεια μου, τους φίλους μου, με κείνους που με αγαπούν και φυσικά με τους πρώην συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό.
Επίσης να το αφιερώσω στους φιλάθλους, οι οποίοι πηγαίνουν πάντα στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό. Παρά τις προσωπικές δυσκολίες μου και τις υποχρεώσεις που έχω με τη νέα μου ομάδα, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, οι οποίες δε με άφησαν να είμαι ανάμεσα σας, θέλω να ευχαριστήσω την Ελλάδα, πάντα αγαπούσα αυτή τη χώρα και τους καλούς ανθρώπου που γνώρισα εκεί!"


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου