ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Με πολλές απουσίες», αλλά με Πέρες και Μαρκάνο

«Με πολλές απουσίες», αλλά με Πέρες και Μαρκάνο

 05/02/2014
Με πολλές απουσίες, αλλά τους Πέρες, Μαρκάνο να βρίσκονται στην αποστολή για το ματς, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο. Βασικός αναμένεται να είναι ο Μαρκάνο, «μέσα» ο Πέρες.

«Μισός», αλλά με Πέρες και Μαρκάνο
Να διατηρήσει το αήττητο σερί του θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής (Τετάρτη, 4/2, 17.15).

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι», αφού πέρα από τους τραυματίες, ο Μίτσελ θέλει να δώσει ανάσες και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του που -η αλήθεια είναι- έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, εκτός έμειναν οι Σιόβας, Μπονγκ, Τόρες, Βαλντές, Φουστέρ, αλλά και οι Μανιάτης-Μανωλάς, που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Με βάση τα παραπάνω, θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό πως ο Μαρκάνο θα πάρει θέση βασικού στην άμυνα, ενώ το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες αναμένεται να κάνει ο Πέρες.

Αν και ο Μίτσελ δεν θέλησε να κάνει πρόβα ενδεκάδας στην τελευταία προπόνηση, θέση στο βασικό σχήμα λογικά διεκδικούν και οι Εντινγκά, Σέποβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Πελέ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς και Πέρες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου