ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πιστεύουν στον Μήτρογλου

Πιστεύουν στον Μήτρογλου

5/2/2014

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει ακόμα φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ, παρόλα αυτά αγγλικό μέσο τον έχει μέσα στη λίστα με τους 10 σημαντικότερους παίκτες μέχρι το φινάλε της Premier League μαζί με Σουάρες & Φαν Πέρσι!

 

Με αυτά τα δεδομένα, οι τελευταίες 14 αγωνιστικές προμηνύονται άκρως συναρπαστικές και η αγγλική ιστοσελίδα "Football 365" θέλησε να "τζογάρει", παραθέτοντας τη λίστα με τους 10 παίκτες που θεωρεί πως θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο στην πορεία του πρωταθλήματος.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα επιθετικών όπως οι Λουίς Σουάρες, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Ολιβιέ Ζιρού ενώ έχει και ελληνικό άρωμα χάρη στον Κώστα Μήτρογλου, που όπως φαίνεται αντιμετωπίζεται ήδη ως ο "σωτήρας" της Φούλαμ στην προσπάθεια των Λονδρέζων για... επιβίωση.

Αναλυτικά όσα γράφονται για τον Κώστα Μήτρογλου:

"Πληρώνοντας το ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου 12.400.000 λίρες όταν βρίσκεσαι στον πάτο βάζεις στο επίκεντρο της προσοχής αυτό το απόκτημα, και από τη στιγμή που επιτρέπεις στους Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Μπράιαν Ρουίς να φύγουν τον Ιανουάριο, όλα τα αυγά της Φούλαμ είναι στο καλάθι του Μήτρογλου.

Ο Έλληνας στράικερ ήταν πολύ εντυπωσιακός σε συλλογικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν (19 γκολ σε 17 αγώνες) όμως αυτός είναι ένας σύλλογος που έχει κερδίσει τα 60 από τα 69 τελευταία παιχνίδια του εντός των συνόρων και έχασε για τελευταία φορά ματς πρωταθλήματος με μεγάλο ενδιαφέρον τον Αύγουστο του 2010.

Αντίθετα η νέα του ομάδα έχει χάσει τα 13 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της στην Premier League. Mία διαφορετική ομάδα σε μία διαφορετική χώρα με ένα διαφορετικό στιλ και τεράστια διαφορετικές πρόσφατες τύχες. Καμία πίεση Κώστα, παλιόφιλε".

Οι 10 παίκτες που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο υπόλοιπο της Premier League:

10. Γουίλφριντ Ζαχά (Κάρντιφ Σίτι)

9. Τζέισον Πάντσεον (Κρίσταλ Πάλας)

8. Κέρτι Ντέιβις (Χαλ)

7. Άντι Κάρολ (Γουέστ Χαμ)

6. Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)

5. Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

4. Εντέν Αζάρ (Τσέλσι)

3. Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ)

2. Βενσάν Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι)

1. Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ) 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου